این عینک سایبورگی تصاویر رایانه ای چشم را به نمایش می گذارد.گرافیک چشم توسط حرکات کاربر تعیین شده و حاصل ارتباط بلوتوثی یک رایانه به عینک با استفاده از یک وب کم و نرم افزار تشخیص چهره، است.
هدف این است که وقتی کاربر مشغله دارد، خسته است و یا نمی تواند با چشم هایش بیان چهره داشته باشد این عینک این کار را برای او انجام می دهد.
پروفسور «هیروتاکا اوزاوا» سازنده این عینک از دانشگاه «تسوکوبا» می گوید پرستاران، پیشخدمت ها، معلمان، درمانگران و دیگر مشاغل که تعاملات زیادی دارند می توانند از این عینک استفاده کنند.
در حال حاضر نمونه اولیه ای از این عینک ساخته شده است.
این عینک دارای لنزهای خاصی است که به کاربر امکان می دهد در حالت عادی آن سوی عینک را ببیند و هر وقت که خواست بدون آنکه کسی متوجه شود قادر است چرت بزند.
در این عینک دو نمایشگر OLED تعبیه شده که از طریق ارتباط بلوتوثی با یک تلفن هوشمند یا رایانه شخصی مرتبط می شود. این رایانه برای گرفتن یک دید وسیع تر از محیط، به یک دوربین متصل است.
بر روی این عینک یک شتاب سنج، یک ژیرومتر و حسگرهایی تعبیه شده تا رفتار کاربر را نظارت کند.
اگر کاربر سر خود را به علامت تایید تکان دهد، چشمهای گرافیکی این عینک چشمک می زند، اگر سر به طرفین تکان داده شود، چشم های نمایش داده شده بر روی عینک چندین بار پلک می زند و اگر سر خم شود چشم ها به بالا نگاه می کند.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت