به گزارش مهر،در نامه علی مطهری آمده است: گفتهاید «این نماینده محترم، فتنه را در حد یک دعوای داخلی میداند که این درست نیست. ماهیت فتنه یک کودتای تمامعیار علیه نظام بود که با مشارکت وسیع آمریکا، دول اروپایی، رژیم صهیونیستی و تمام ضد انقلاب همراه بود.» بهتر بود این طور میفرمودید که اعتراض مدنی به نتیجه انتخابات در سال 88 را ما با مدیریت ضعیف خود و به دلیل به رسمیت نشناختن مقوله اعتراض مدنی، تبدیل به فتنه کردیم، آنگاه برای جمع کردن این ماجرا آن را به صورت یک کودتای تمامعیار علیه نظام جلوه دادیم و سپس از هر وسیلهای برای اثبات این ادعای خود استفاده کردیم. با پدید آمدن این زمینه که همه با هم آفریدیم البته آمریکا، دول اروپایی، رژیم صهیونیستی و تمام ضد انقلاب پشت سر معترضان قرار گرفتند، همان طور که ما در حد خود پشت سر حرکتهای اعتراضی در آن کشورها قرار میگیریم.
اگر بعد از شروع اعتراضات، به جای برگزاری جشن ملی برای کاندیدای پیروز، مسئله به اعلام نظر شورای نگهبان موکول میشد، اگر خبرگزاری وابسته به یک نهاد حکومتی ساعت 18 و 30 دقیقه روز انتخابات آقای احمدینژاد را به عنوان پیروز انتخابات با 60 درصد آراء اعلام نمیکرد و چندین اگر دیگر، آیا در این صورت آن جرم بزرگ اتفاق میافتاد؟ پس ما خودمان آقای موسوی را به آن سمت هل دادیم. البته ایشان نباید تحت تاثیر آن فشارها اعلام پیروزی میکرد و به هر حال باید قانون را ملاک قرار میداد و فرضا حق با او بود مصلحت انقلاب و نظام اسلامی را بر حق خود مقدم میداشت، چنانکه علی علیهالسلام مصلحت وحدت مسلمین و حفظ اسلام را بر حق خود مقدم داشت، ولی تحمل انسانها متفاوت است.
ابداع مشایی
یک فعال سیاسی اصولگرا که زمینه کاریش تاریخ معاصر است وقتی به مقطع تاریخی سال 84 و پیروزی محمود احمدینژاد میرسد معتقد است برخی برچسبهای سیاسی مثل ساکت فتنه که بعد از چند ماه از فتنه 88 بر سر زبانها آمد و در شعارها تبلور پیدا کرد، منشأ آن برخی طراحیها در دولت سابق بود. او متهم ردیف اول این موضوع را چهره محبوب نزد رئیسجمهور سابق میداند؛ اسفندیار رحیممشایی.
عباس سلیمی نمین در گفت و گو با خبر آنلاین گفت: تعبیر«ساکت فتنه» از جمله بازیهایی بود که جبهه داخلی را به خود مشغول و دشمنسازیهای کاذب ایجاد کرد.
وی در باره اظهارات اخیر حجاریان نیز گفت: برخی اظهارات، از جنس صحبتهای اخیر آقای حجاریان در مورد اینکه دولت باید امکان انحلال مجلس را داشته باشد، میتوانست به تشدید اختلاف دولت و قوه مجریه منجر شود.
جرم موسوی و کروبی بالاتر از قتل است
علی محمد بشارتی وزیر کشور دوران هاشمی رفسنجانی در گفت و گو با تسنیم در مورد حوادث سا ل 88 گفت:شبهای فتنه خوابم نمیبرد؛بلند میشدم و در سالن قدم میزدم.خدایا چه میشود؟چه اتفاقی میافتد؟به کجا میرسیم؟ این انقلابی که آبروی همه به آن بسته است.این آقایان موسوی و کروبی دارند آبرویش را میبرند.جرم موسوی و کروبی بالاتر از قتل است.
وی افزود: اینها به گونهای عمل کردند که خانم مرکل نیمه ساکت هم امیدوار شد که انقلاب به پایان رسیده است. مرکل که همیشه ملاحظه میکند و هم خیلی متحد آمریکا نیست، زبان او هم باز شد و تمام کسانی که لال شده بودند بر اثر پیشرفتها و پایداری انقلاب و دفاع از ارزشها و خفه خون گرفته بودند، فعال و امیدوار شدند.
آیا سیروس ناصری به مذاکرات هسته ای می پیوندد
سیروس ناصری، عضو سابق تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در زمان حسن روحانی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این سوال که با توجه به اخبار و شایعات روزهای اخیر آیا احتمال حضور شما در تیم مذاکرات هسته ای وجود دارد، گفت: نه، چنین موضوعی مطرح نیست.
ناصری اخیرا پس از حضوری طولانی مدت در خارج از ایران به تهران بازگشته و گمانه زنیهایی درباره حضور و نقش وی در مذاکرات هسته ای مطرح شده بود.
سیروس ناصری یکی از اعضای ارشد تیم پیشین مذاکرات هسته ای ایران در دوره مسؤولیت حسن روحانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران است.
نماینده ایران در مقر اروپایی سازمان ملل در ژنو و هم چنین نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی در وین از جمله مسئولیت های ناصری بوده است.
سیروس ناصری بعد از مدت ها دوری از انظار حدود دو هفته قبل در مراسم ختم مادر وزیر امور خارجه مشاهده شد.
درخواست درباره بابک زنجانی
نماینده مردم تهران در مجلس درباره واکنش وزیر صنعت درباره نامه وی پیرامون ارائه بعضی امتیازات انحصاری به یکی از واردکنندگان، گفت: اگر رانت خاص نبوده، چرا این امتیاز که به یک تاجر خاص اعطا شده است، دارای مهر محرمانه است.
احمد توکلی در گفتوگو با فارس با اشاره به پیگیری پرونده فساد بابک زنجانی در قوه قضائیه گفت: باید اجازه داد تا این پرونده روال طبیعی خود را طی کند و به هیچ عنوان بحثهای سیاسی وارد آن نشود.
وی افزود: در این صورت است که این پرونده میتواند به درستی مورد بررسی قرار گیرد تا به نتیجه صحیح در خصوص مبارزه با فساد برسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
آقای مطهری شما درمجلس كار دیگری ندارید ؟ مشكل مردم واین كشور فقط فتنه 88 است كه فتنه بود یا نبود ؟باوجود امسال شما در هرجناح و .... كه این مردم باید اینگونه روزگار بگذرانند بس است دیگر تا كی ........!!!!!!!
چرا حكم اعدام یا حداقل زندان برای آنها صادر نمیشود؟اگر مجرم هستند،چرا بایستی در خانه راحت باشند؟
آیا قانون برای همه یكی نیست؟