
دکتر محراب مرزبان، با اشاره به شنیده شدن اظهاراتی پیرامون بروز فعل و انفعالات شیمیایی در باتریهای قلبی و از کار افتادن آنها به علت افزایش ذرات معلق در هوا اظهار کرد: این موضوع صحت ندارد و معمولا به پایان رسیدن عمر یک باتری علت از کار افتادن آن است.
وی ادامه داد: متوسط طول عمر باتریها متفاوت است. هم اکنون دستگاههای ضربانساز به طور میانگین هشت سال کار میکنند. برخی دستگاههای ضربانساز هم هستند که آنها همزمان شوک هم به قلب میدهند که عمر این گروه از باتریها به میزان شوکی که وارد میکند بستگی دارد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه آلودگی هوا باعث افزایش بیماریهای مزمن قلبی میشود، گفت: آلایندهها میتوانند به شکل مستقیم و غیرمستقیم بر عملکرد قلب اثر بگذارند.
مرزبان افزود: افزایش فشار خون و چربی خون در ردیف تاثیرات غیرمستقیم آلودگی هوا بر این ارگان حیاتی قرار میگیرند. امروز زندگی در شهرهای شلوغ شانس ابتلا به بیماریهای قلبی را دو تا دو و نیم برابر افزایش میدهد که فاکتورهای مختلفی از جمله استرسها، آلودگی هوا و سبک غلط زندگی در آن دخیل است.
این عضو هیئت مدیره انجمن جراحان قلب ایران با اشاره به اینکه در زمان اوج آلودگی هوا مراجعه بیماران قلبی عروقی و ریوی تقریبا یک و نیم تا دو برابر افزایش مییابد، عنوان کرد: در این شرایط خونرسانی قلب دچار نقصان شده و اگر فرد بیماری مزمن داشته باشد در زمان آلودگی هوا بیشتر خودش را نشان میدهد. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: