ناظری در بیشتر آثار خود از شعرهای مولانا بهره برده است و طی ۳۰ سال فعالیت توانسته سبک جدیدی از موسیقی آمیخته به ادبیات حماسی و عرفانی ایران را بهوجود آورد.
او علاوه بر بهرهگیری از شعرهای مولوی در زمینه استفاده و استوارسازی شعر معاصر پارسی روی موسیقی سنتی ایرانی هم پیشرو بوده و تاکنون بیش از ۴۰ آلبوم موسیقی منتشر کردهاست.
ناظری در اجرای شعرهای مولوی پیشرو همه خوانندگان بوده و در آلبوم «مثنوی موسی و شبان» و «صدای سخن عشق» رویکرد جدیدی به موسیقی و شعر عرفانی داشته است.
همچنین در سال ۱۳۶۴ به مناسبت گرامیداشت هشتصدمین زادروز مولوی دو اثر «گل صد برگ» و «یادگار دوست» را منتشر کرد که هر دو در فهرست آلبومهای پرفروش موسیقی ایرانی ثبت شده است.
«یادگار دوست»، «لولیان»، «سفر به دیگرسو» و «مولویه» را میتوان جزو ماندگارترین آثار این هنرمند در باب مولانا دانست.
آلبوم «مولویه» از طرف بوستون گلوب و لسآنجلس تایمز به عنوان یکی از پنج آلبوم برتر موسیقی سال ۲۰۰۷ در سطح جهان هم انتخاب شد.
این موزیسین ایرانی که شخصیتی جهانی دارد و موفق به دریافت جایزه ادب و هنر فرانسه (شوالیه) هم شده است، دوشنبهشب مانند هر سال به دعوت کشور ترکیه به قونیه رفت و همزمان با برگزاری مراسمی در بزرگداشت مولانا به اجرای موسیقی پرداخت.
او هر سال در این مراسم حضور پیدا میکند و به اجرای اشعار مولانا میپردازد. البته امسال عبدالحسین مختاباد، دیگر خواننده کشورمان و از اعضای شورای شهر تهران هم در این مراسم حضور پیدا کرده و او هم در بزرگداشت جایگاه مولانا خواندهاست.
هماکنون هزاران نفر از علاقهمندان مولانا بویژه شمار بسیاری از ایرانیان برای شرکت در آیینهایی که در شهر قونیه برگزار میشود، به این شهر سفر کردهاند.
زینب مرتضاییفرد - گروه فرهنگ و هنر
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد