به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، طی حکمی از سوی هاشم میرزاخانی دبیر سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران، علی اصغر فهیمی فر، مهناز مظاهری و سیاوش سرمدی به عنوان اعضای هیات انتخاب مسابقه بین الملل کار انتخاب آثار جشنواره را عهده دار شدند.
در حکم ابلاغ شده از سوی میرزاخانی آمده است:
«استاد گرانقدر، هنرمند گرامی
احتراماً، نظر به تخصص، تجربه و تعهد جنابعالی از شما به عنوان یکی از اعضای هیات انتخاب بخش بین الملل در «سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران» دعوت به عمل می آید.
امید است با حضور ارزشمند جنابعالی و تجارب مفیدی که در این زمینه دارید، شاهد انتخاب آثار ارزشمند در زمینه کیفی و محتوا در این بخش از جشنواره باشیم.»
اصغر فهیمی فر، متولد: 1341 از کاشان دارای دکتری تاریخ هنر و فلسفه هنر از دانشگاه مرکزی انگلستان است. نگارش فیلمنامه سینمایی، نگارش بیش از 10 جلد کتاب از جمله تسلای زیبایی، کتاب مباحثی در فلسفه هنر، حکمت رسانه های مدرن، دیالکتیک صورت و معنا در سینما و تلویزیون، از کلاسی سیستم تا مدرنیسم، کتاب عشق شرقی و عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس، مشاور مرکز سیما فیلم، معاون سابق فرهنگی سیما فیلم در کارنامه هنری وی است.
مهناز مظاهری، متولد: 1346 از تهران تهران، کارشناسی ارشد کارگردانی و دکترای هنر، نویسنده، پژوهشگر، کارگردان و تهیه کننده است. تولید آثار متعدد ، مدرس دانشکده صدا و سیما، دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران، مدرس دروس تخصصی و فنی هنرهای دیجیتال آموزشگاه عکاسی قطره، دانشکده های علمی کاربردی میراث ایرانیان از فعالیت های او است.
سیاوش سرمدی، متولد:1357 از تهران مستند سازی و مدرس فیلمنامه نویس و مدیر سابق دفتر Press TV در بیروت، سردبیری سایت کار و... از فعالیت های سرمدی است.
لازم به ذکر است، در این بخش آثار از میان 2492 اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره انتخاب شده اند.
سی امین جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران از 22 تا 28 مهرماه توسط انجمن سینمای جوانان ایران و به دبیری هاشم میرزاخانی در تهران برگزار خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت