یک نقاشی متعلق به «ونسان ون گوگ» نقاش شهیر هلندی به تازگی در نروژ و در یک اتاق زیرشیروانی کشف شد.
کد خبر: ۵۹۵۸۰۸
کشف تابلوی نقاشی در اتاق زیرشیروانی!

این نقاشی پس از این که به آمستردام منتقل شد و آنجا مورد بررسی قرار گرفت، مورد تایید قرار گرفت که توسط این استاد مسلم نقاشی خلق شده است.

آلکس روجر مدیر موزه «ون گوگ» در آمستردام اعلام کرد که این نقاشی به «ونسان ون گوک» تعلق دارد.

نقاشی «غروب در مونتماژور» چشم‌اندازی از درختان و آسمان را در جنوب فرانسه نشان می دهد و در سال 1888 کشیده شده است. این تابلو که روی بوم کشیده شده مدتها در اتاق زیرشیروانی یک مجموعه‌دار نروژی به تصور این که یک کار کپی است، به دست فراموشی سپرده شده بود. او این تابلو را در سال 1908 خریده بود.

این تابلو دیروز دوشنبه در «موزه ون گوگ» در آمستردام به نمایش درآمد و «آکسل روجر» آن را به عنوان حاصل یک عمر تجربه نقاش نامید.

اصالت این نقاشی با توجه به سبک کار آن و نیز توصیفات «ون گوگ» از آن در نامه هایی که به برادرش «تئو» نوشته بود، تایید شد.

گفته می شود حتی تعیین شده این تابلو در چه روزی کشیده شده زیرا ونسان در نامه ای به تاریخ چهارم جولای 1888 که برای برادرش نوشته بود، آن را توصیف کرده است.

«تیو مدندراپ» محقق می گوید با کشف این تابلو به خیلی از پرسش هایی که وجود داشت پاسخ داده شد زیر از نامه های ون گوگ روشن بود باید چنین تابلویی وجود داشته باشد، اما بیش از 100 سال از آن اطلاعی وجود نداشت.

«غروب در مونتماژور» که در فهرست آثار ون گوگ در ردیف 180 جای گرفته و شماره آن هنوز پشت تابلو دیده می شود، در سال 1901 به فروش رسید.

با این حال این تابلو در دهه 90 هم به موزه ارسال شده بود اما از آنجا که دارای امضا نبود، مسئولان موزه آن را تایید نکرده بودند اما تحقیقات جدید ثابت کرده که باید اثری از ون گوگ باشد.

«غروب در مونتماژور» مربوط به دوره ای است که «گل های آفتابگردان» و «اتاق خواب» از مشهورترین تابلوهای «ون گوگ» خلق شدند.

موزه «ون گوگ» در آمستردام 140 اثر از «ون گوک» را در اختیار دارد و قرار است این تابلو را از 24 سپتامبر به مدت یک سال در معرض دید عموم قرار بدهد.

این موزه از ماه مه امسال تاکنون میزبان یک میلیون و دویست هزار بازدید کننده بوده و به عنوان یکی از 25 موزه جهان که بیشترین بازدیدکننده را دارد شناخته شده است.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها