به گفته رئیس پلیس امنیت اخلاقی قرار است زنان خیابانی شناسنامه‌دار شوند

برنامه پلیس برای ساماندهی زنان ویژه

احمدی مقدم عنوان کرد:

طرح ناجا برای شناسنامه‌دار کردن زنان خیابانی

فرمانده نیروی انتظامی با بیان این‌که طی دو تا سه ماه آینده شاهد نوسازی سند عفاف و حجاب هستیم، گفت: وظایف دستگاه‌ها با رویکرد فرهنگی تدوین شده است.
کد خبر: ۵۸۷۴۹۹
طرح ناجا برای شناسنامه‌دار کردن زنان خیابانی

به گزارش واحد مرکزی خبر، سردار سرتیپ اسماعیل احمدی ‌مقدم در حاشیه مراسم تجلیل از خبرنگاران حوزه انتظامی درباره طرح ناجا برای شناسنامه ‌دار کردن زنان خیابانی افزود: این گونه نیست که مثل گذرنامه، دفترچه خاصی  صادر شود و جواز و یا پلاکی برای فعالیت این افراد داده شود که این مساله نه فقط شدنی نیست، بلکه درست هم نیست. درطرح شناسنامه ‌دار کردن زنان خیابانی، مشخصات فردی آنان ثبت می‌‌شود تا بهزیستی برای اصلاح و اشتغالشان اقدام کند.

سردار احمدی‌مقدم با بیان این‌که برداشت ناصوابی از طرح شناسنامه ‌دار کردن زنان خیابانی شده است، گفت: شناسنامه ‌دار کردن بدین معناست که برخوردها  فنی و تخصصی ‌تر انجام شود.

وی درباره تغییر شیوه اجرای طرح‌‌های امنیت اخلاقی همزمان با روی کار آمدن دولت یازدهم، گفت: نیروی انتظامی نظر خود را در این زمینه اعلام کرده است.

فرمانده نیروی انتظامی افزود: طرح امنیت اخلاقی در حال نوسازی است و باید قبول کنیم که اصل فرهنگ، بر عفاف و حجاب تاکید دارد و ناجا بارها اعلام کرده است که ما تنها مجری هستیم و سیاستگذار نیستیم.

سردار احمدی مقدم با بیان این‌که ظرف دو تا سه ماه آینده شاهد نوسازی سند عفاف و حجاب هستیم، گفت: وظایف دستگاه‌ها با رویکرد فرهنگی تدوین شده است و امیدواریم دولت جدید در تهیه این سند مشارکت داشته باشد.

وی افزود: سند عفاف و حجاب قبلی در پایان دولت آقای خاتمی تدوین شد و در پایان هم تهیه‌کنندگان آن سند و هم دولت آقای احمدی‌نژاد که مجری آن بود، انتقاد داشتند و مشکلاتی در این زمینه ایجاد شد؛ اما امیدواریم با مشارکت دولت جدید شاهد نوسازی این سند باشیم.

فرمانده ناجا همچنین در مورد آخرین اتفاقات در پرونده خاوری، گفت: هیچ اتفاق جدیدی نیفتاده است و همان فعالیت‌هایی بوده که در گذشته انجام دادیم و دولت کانادا با ما در این زمینه همکاری نداشته است و حتی سفارت خود را تعطیل کرده‌اند و ما از طریق سازمان اینترپل جهانی این مساله را پیگیری می‌کنیم.

سردار احمدی مقدم در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر این‌که سرانجام پلیس اقتصادی به کجا رسید، گفت: پلیس اقتصادی به هیچ جا نرسیده و منتظریم دولت جدید مستقر شود تا ببینیم رویکرد دولت جدید چیست؟ تا فضا برای فعالیت‌های پیشگیرانه و مبارزه با جرایم اقتصادی فراهم شود و ناجا به دنبال یک فضای تعاملی و نه مزاحمت و موی دماغ شدن است.

فرمانده ناجا افزود: پلیس اقتصادی می‌تواند با شناخت رویکردها و جرایم، به بحث پیشگیری و پیش‌بینی وارد شود.

سردار احمدی مقدم درباره فیلمبرداری جامعه برای رصد تیپولوژی گفت: فیلمبرداری با مستندسازی برای رصد تیپولوژی متفاوت است.

وی افزود: به عنوان مثال ماموران نسبت به تیپ و حجاب افراد جامعه در یک ساعت خاص مثلا در ساعت هشت صبح فلان ایستگاه اتوبوس اقدام می‌کنند تا ببینند تیپ و حجاب در چه وضعیتی است.

فرمانده نیروی انتظامی با بیان این‌که تغییرات حجاب در مقایسه با ماه و سال قبل چشمگیر نیست، گفت: بعضا تلاش می‌شود فضاسازی شود که بی‌حجابی در جامعه بیشتر شده است، اما مستندات پلیس نشان می‌دهد که چنین چیزی اتفاق نیفتاده؛ هر چند ممکن است به ندرت یک نفر تجری کند، اما نباید این مساله را تعمیم دهیم.

سردار احمدی ‌مقدم با بیان این‌که در همه جا افراد وقیح و گستاخ وجود دارد، اما این افراد در اقلیت هستند، گفت: نباید گستاخی این افراد را تعمیم داد و جریان‌سازی کرد و حتی نباید افرادی عنوان کنند که با تغییر دولت، گستاخی در حوزه اخلاق بیشتر شده است.

فرمانده نیروی انتظامی درباره شماره‌گذاری خودروهای لوکس و خارجی هم گفت: اگر گمرک برای ترخیص خودرویی اقدام و سازمان استاندارد نیز آن را تایید کند، ما نیز نسبت به شماره‌گذاری آن اقدام می‌کنیم، اما نباید این مهم ترویج یابد، چرا که جامعه ما رفتار تکبر‌آمیز را سخت قبول می‌کند.

 فرمانده نیروی انتظامی گفت: توفیقات این نیرو، مرهون حمایت و همکاری رسانه هاست.

سردار سرتیپ احمدی مقدم در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت روز خبرنگار برگزار شد در جمع سردبیران و فعالان عرصه خبر به اهمیت موضوع امنیت در کشور اشاره کرد و افزود: خوشبختانه علیرغم وضع موجود در منطقه، کشورمان از امنیت مثال زدنی برخوردارست.

وی گفت: اکنون پس از گذشت 35 سال از انقلاب هیچ مقر، پناهگاه و مخفیگانی برای گروههای تروریستی در کشور وجود ندارد در حالی که 10 سال پیش این مکان ها در برخی مناطق استان‌های گلستان، خراسان، بردسکن، سبزوار، یزد، کرمان و بلوچستان و کردستان و آذربایجان غربی به صورت دائم یا سیار وجود داشت.

فرمانده ناجا افزود: اکنون جز موارد اندکی، خلاء مرزی نداریم و در این موارد اندک، هنوز جاده و نقاط دسترسی مرزی وجود ندارد و در زمینه عمرانی باید فعالیت بیشتری در این مناطق انجام شود.

وی کاهش کشته‌های رانندگی از 28 هزار به 19هزار کشته در سال را یکی دیگر از توفیقات نیروی انتظامی در 6 سال گذشته اعلام کرد و گفت: در پنج ماه گذشته نیز 700 تا 800 کشته در مقایسه بامدت مشابه پارسال کاهش تلفات سوانح رانندگی به ثبت رسیده است.

سردار احمدی مقدم افزود: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی، جمهوری اسلامی ایران رتبه نخست را در شتاب کاهش تلفات رانندگی کسب کرده است.

فرمانده ناجا، کسب این توفیقات را مرهون فعالیت و فرهنگ سازی رسانه ها و همکاری با نیروی انتظامی دانست و گفت: رسانه ها نیز باید در کشف و تفهیم نارسایی ها و مشکلات و همچنین ارائه راهکار برای افزایش سلامت اجتماعی کمک کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها