به گزارش فارس، محمود قدیری در واکنش به ابلاغ مصوبه شورای عالی استاندارد و موافقت هیئت دولت در خصوص نصب اجباری کپسول خاموش کننده دستی بر روی خودروها گفت: یقیناً این مصوبه آرزوی چندین ساله سازمان آتش نشانی است که باید در دستور کار مراکز معاینه فنی خودروها قرار بگیرد.
وی در این باره ابراز داشت: متاسفانه در گذشته شاهد این بودیم بسیاری از حوادثی که در پی وقوع حریق در خودروها رخ میداد، سبب مرگ یا وارد شدن خسارات جبرانناپذیری به شهروندان میشد که نصب یک کپسول آتش نشانی در خودرو گاه میتوانست از بروز چنین حوادثی جلوگیری کند.
قدیری با بیان اینکه قطعا اگر خودروها مجهز به خاموشکننده باشند، ضریب امنیت جانی سرنشینان افزایش مییابد، اظهارداشت: این موضوع تنها مربوط به سرنشینان همان خودرو نمیشود، بلکه در صورت بروز حادثه میتوان از خاموشکننده نصب شده در دیگر خودروها نیز برای اطفای حریق استفاده کرد.
معاون پیشگیری سازمان آتش نشانی تهران در ادامه چگونگی کار با کپسول های اطفای حریق را نیز امری مهم برشمرد و افزود: قطعا باید شهروندان و به ویژه رانندگان، نحوه کار با این کپسول ها را یاد بگیرند تا بتوانند در کوتاهترین زمان ممکن، بهترین نتیجه را داشته باشند.
قدیری افزود: در همین راستا سازمان آتش نشانی پایتخت این آمادگی را دارد که نحوه کار با خاموشکننده ها را به شکل رایگان به متقاضیان آموزش دهند و برای این امر تنها لازم است افراد به ایستگاه های 100 گانه آتش نشانی در نقاط مختلف پایتخت مراجعه کنند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد