به گزارش جام جم آنلاین به نقل از معاونت ارتباطات بنیاد ملی بازی های رایانه ای، بزرگمهر صادقی گفت: رسیدگی به پرونده های گرانفروشی و تقلب در حوزه عرضه محصولات فرهنگی از جمله بازی های رایانه ای بر اساس قانون در صلاحیت تعزیرات حکومتی است و تعزیرات بر اساس گزارشات مراجع نظارتی به پرونده متخلفان این حوزه رسیدگی می کند.
این مقام مسوول در تعزیرات حکومتی استان تهران ادامه داد: بر اساس ماده 62 قانون نظام صنفی، کالاهای فاقد طرح شبنم اعم از بازی های رایانه ای یا سایر کالاها، قاچاق محسوب می شود و رسیدگی به آنها در صلاحیت تعزیرات است.
صادقی ادامه داد: قانون در برخورد با قاچاقچیان کالا نظیر توزیع کنندگان غیر مجاز بازی های رایانه ای که از حساسیت بیشتری برخوردارند، سخت گیر است به طوری که ضمن ضبط کالا به نفع دولت، دو برابر مبلغ کالا از فرد خاطی دریافت می شود.
معاون حقوقی و اجرای احکام تعزیرات حکومتی استان تهران، اثرگذاری مجازات های تعیین شده در قانون برای برخورد با قاچاقچیان کالاهای فرهنگی بسیار زیاد است به طوری که طبق بررسی های صورت گرفته بسیاری از خاطیان، پس از تحمل مجازات از ارتکاب مجدد آن پرهیز می کنند.
صادقی به خانواده ها توصیه کرد که در خرید محصولات فرهنگی بویژه بازی های رایانه ای فقط به صرف خارجی بودن آن توجه نکنند بلکه توجه کنند این محصولات دارای مجوز از وزارت ارشاد و دارای طرح شبنم و هولوگرام مجاز باشد.
وی همچنین به برگزاری نمایشگاه بازی های رایانه ای اشاره کرد و توضیح داد که این رویداد می تواند محملی برای ارائه اطلاعات مورد نیاز خانواده ها درباره گیم باشد. در این نمایشگاه مردم با بازی ها و تولیدات سالم و متناسب با سن مخاطبان آشنا می شوند.
سومین نمایشگاه بازی های رایانه ای تهران 22 تا 26 مردادماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد