به گزارش واحد مرکزی خبر، دکتر حسن روحانی با تشکر از حضور مدیران رسانه های داخلی در این نشست و با عذرخواهی از وقت کمی که برای حضور در جمع این مدیران دارد، گفت: فرصت دیگری را برای جلسه با اصحاب رسانه اختصاص خواهیم داد زیرا نشست های این چنینی را لازم و آن را فرصت می دانیم.
رئیس جمهور منتخب افزود: در دولت آینده بنای ما بر این است که ارتباط دولت و رسانه ها ارتباطی دوسویه باشد یعنی رسانه ها برای پیشبرد اهداف مدنظر مردم، نظام و دولت به دولت کمک کنند و از طرفی دیدگاه ها و انتظارات مردم را به دولت منعکس کنند.
آقای روحانی گفت: انتظار دولت این نیست که رسانه یکسویه عمل کند بلکه رسانه باید آنچه را که انتظار مردم است بیان کند و البته در شرایط فعلی که اهداف ما آنچنان فعال نیستند بخشی از بار احزاب بر دوش رسانه هاست.
وی افزود: مردم انتظارات بر حق و نظرات قابل ملاحظه ای دارند که انعکاس انتظارات و مشکلات مردم و همچنین نقد دلسوزانه از وظایف رسانه هاست.
دکتر روحانی با اشاره به اینکه دولت هم بی نقص نیست، گفت: در واقع رسانه ها نوعی نظارت دائمی بر کار حکومت و دستگاه های اجرایی دارند و این نقد برای دولت و کشور حتما مفید خواهد بود و در دستیابی به اهداف عالی مدنظر نظام و مردم و همچنین تحقق مطالبات مطرح شده در انتخابات کمک خواهد کرد.
وی افزود: ارتباط خوبی میان دولت و رسانه ها در دولت یازدهم خواهد بود البته ارتباط ما دوسویه خواهد بود.
نشست هم اندیشی مدیران رسانه های داخلی با همت معاونت مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد و در آن تعدادی از مدیران مسئول خبرگزاری ها و روزنامه های داخلی دیدگاه های خود را مطرح و انتظارات خود را از دولت یازدهم بیان کردند.
محمدزاده معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد نیز در این نشست حضور داشت.
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: