جواد داوود آبادی فراهانی اظهار کرد: اگر احداث شهر زیرزمینی در اطراف حرم مطهر رضوی به خوبی مدیریت و طرحریزی شود، میتواند به عنوان راهکاری جدید به کار گرفته شود که نه تنها نیازهای شهروندان و خواستههای مدیریت شهری را تامین میکند، بلکه تاثیر بسیار زیادی بر توسعه پایدار شهر خواهد داشت.
رئیس کمیسیون فنی، عمرانی و طرح ریزی شهری شورای اسلامی شهر مشهد به هزینه بالای تملک زمینهای محدوده اطراف حرم اشاره کرد و افزود: امکان گسترش ساخت و سازها در عرصه و سطح زمین به دلیل ارزش افزوده زمین وجود ندارد.
داوودآبادی فراهانی بیان کرد: از طرفی زائران نیازمند حضور در فضاهای مسقف و سرپوشیده به منظور حفظ از سرما و گرما در فصول مختلف سال هستند، این در حالی است که رواقهای موجود در حرم مطهر رضوی گنجایش تعداد مشخصی را دارد و پاسخگوی نیاز زائران نیست و همواره با پرشدن صحنها و بسته شدن در رواقها مواجهایم.
وی با اشاره به طرح موضوع ساخت شهر زیرزمینی و بررسی آن در جلساتی با حضور تولیت آستان قدس رضوی گفت: موضوع ساخت شهر زیرزمینی یا تراز زیرسطحی که به عنوان یک ضرورت مطرح است، با تولیت آستان قدس رضوی در نشستهای متعددی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و تولیت آستان قدس نیز بر ایجاد بزرگترین رواقهای زیرسطحی در قسمت زیرین حرم مطهر تاکید کرد.
رئیس کمیسیون فنی، عمرانی و طرح ریزی شهری شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه برای اجرای این پروژه اعتباری بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان نیاز است، تصریح کرد: افق اجرای این طرح فاقد تاریخ مشخصی است و هر چه منابع مالی بیشتری اختصاص یابد، اجرای طرح با سرعت بیشتری به پیش میرود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد