
دکتر علیرضا فیروز در گفتوگو با ایسنا افزود: اگر محصولات آرایشی و بهداشتی داخلی و خارجی، مجوز وزارت بهداشت را داشته باشند، آنها از حداقل استانداردها برخوردار هستند، اما محصولاتی که مجوز این وزارتخانه را ندارند، محل تولید، مواد سازنده و نحوه توزیع و نگهداری آنها مشخص نیست و تقریبا هیچ کدام از محصولات آرایشی و بهداشتی تبلیغ شده در ماهواره از فیلتر وزارت بهداشت ردنشدهاند.
وی افزود: فروشندگان این محصولات در تبلیغات خود در شبکههای ماهوارهای فقط یک شماره تلفن اعلام میکنند و آدرس مشخصی در اختیار مشتریان خود قرار نمیدهند. بههمیندلیل، برخی افراد پس از پرداخت هزینههای زیادی، این محصولات را خریداری میکنند، اما پوست آنها دچار حساسیت میشود و نمیتوانند به مرجعی شکایت کنند، چون کسی مسوولیت عوارض به وجود آمده را نمیپذیرد.
معاون پژوهشی مرکز آموزش و پژوهش بیماریهای پوست و جذام توصیه کرد: افراد برای استفاده از محصولات آرایشی و بهداشتی در درجه اول با پزشک معتمد خود مشورت و در درجه دوم از موادی که دارای مجوز وزارت بهداشت هستند، استفاده کنند.
فیروز درباره میزان اثربخشی ژلهای تزریقی و کرمهای ضدچین و چروک گفت: این محصولات اگر دارای مجوز وزارت بهداشت باشند، بر مبنای اصول علمی ساخته شدهاند و چگونگی استفاده و عوارض آنها مشخص است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: