![خطر پرتوهای فرابنفش، آلاینده ازون و گرمای بیسابقه | چرا کمیته اضطرار تشکیل نمیشود؟](/files/fa/news/1403/5/5/1236632_213.jpg)
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
وی افزود: روند غیرقابل کنترل چاقی و مصرف غذاهای کم حجم و پرکالری مثل فستفودها باعث ابتلای روزافزون به فشارخون بین افراد جامعه شده است.فشارخون ریشه بسیاری از بیماریهای قلبی عروقی است که دومین عامل مرگ و میر در جهان و ایران محسوب میشود و همچنین ریشه بسیاری از بیماریهای کلیوی و سکتههای مغزی است.
این متخصص قلب و عروق در مورد علائم بروز این بیماری در افراد گفت: بزرگترین معضل این بیماری این است که هیچ علامتی ندارد و در صورت درمان نشدن بیمار، عوارض ناشی از آن است که به بیمار علامت میدهد فشارخون دارد. وی اضافه کرد: این بیماری تنها با مراجعه مرتب به پزشک در فواصل زمانی معین قابل تشخیص است.
یک بیمار از هر ده یا بیست بار فشارخون گرفتن ممکن است فقط دو تا سه بار متوجه وجود فشارخون در خود شود، بنابراین برای پیشگیری از این بیماری لازم است افراد بالای 20 سال، سالی یکبار و افراد بالای 40 سال ماهی یکبار و زنان یائسه بیش از بقیه اقشار جامعه فشارخون خود را کنترل کنند.
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
جواد فروغی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس مرکز تحقیقات آلودگی هوای دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با جام جم آنلاین:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با جام جم آنلاین: