در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
نصر در سال 1964 بهرغم پیشنهاد کرسی استادیاری انستیتو تکنولوژی ماساچوست به ایران بازگشت و به تدریس در دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران پرداخت و پس از چندی به ریاست دانشکده ادبیات رسید. در پی کوششهای نصر برای گسترش فلسفه و تمدن ایرانی اسلامی به درخواست فرح پهلوی "انجمن شاهنشاهی فلسفه ایران" به دست وی تأسیس شد. این انجمن علاوه بر انتشار پنج شماره نشریه "جاویدان خرد"، چندین کنفرانس بینالمللی در زمینه فلسفه برپا کرد و شمار قابل توجهی کتاب درباره فلسفه و عرفان اسلامی منتشر ساخت.
یکی از جنبههای مهم فعالیت فکری نصر آن بود که فلسفه اسلامی را به شیوه سنتی در محضر استادان فراگرفت. وی به مدت بیست سال هفتهای سه روز در منازل استادان در تهران، قم و قزوین تلمذ کرد. از جمله استادان وی میتوان از سید محمد کاظم عصار، علامه محمدحسین طباطبایی و سید ابوالحسن قزوینی نام برد. نصر چندین متن مهم فلسفه اسلامی از قبیل "اسفار اربعه" ملاصدرا و "شرح منظومه" سبزواری را نزد این اساتید آموخت و علاوه بر افادات شفاهی علمی، از افاضات معنوی آنها نیز بهرهمند شد. وی همچنین با برقراری جلسات گفتگو بین هانری کربن و علامه طباطبایی، به مثابه نمایندگانی از شرق و غرب، به بررسی موضوعاتی چون فلسفه اسلامی، رابطه علم و دین و عرفان تطبیقی پرداخت.
نصر در سال 1990 به عنوان رئیس مرکز مطالعات اسلام و روابط مسلمانان مسیحیان وابسته به کالج سالی اکس (Sally Oaks) در بیرمنگام انتخاب شد. از سال 1984 تاکنون نیز استاد مطالعات اسلامی دانشگاه ییل و جورج واشنگتن است. گنجانده شدن نام وی در "مجموعه فیلسوفان زنده" که به تبیین و بررسی فیلسوفان معاصر جهان میپردازد، گواهی بر اهمیت اندیشههای اوست.دکتر نصر هم اینک در دانشگاه جرج واشنگتن امریکا مشغول تدریس در گروه مطالعات اسلامی این دانشگاه است. وی به تازگی رشته شیعه شناسی را نیز در این دانشگاه تاسیس کرده است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه