
به گزارش خبرگزاری مهر، غلامحسین بلندیان با بیان این مطلب گفت: هر چند اقدام غیراصولی و سؤال برانگیز معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهوری در کاهش قریب 50 درصد بودجه جاری سازمان (مصوب مجلس شورای اسلامی) با هدف جبران کسری بودجه 7/8 درصدی بودجه کل کشور صورت گرفته اما قاعدتاً میبایست براساس معیار و شاخص معین و رعایت عدالت، کسری مذکور را از همه دستگاههای اجرایی به نسبت مناسبی جبران میکرد.
وی اظهار داشت: بررسیهای اولیه نشان میدهد؛ سازمان بازرسی کل کشور تنها دستگاهی نظارتی است که حدود 50 درصد بودجه جاری آن کسر شده است.
بلندیان ادامه داد: صاحبنظرانی که دستی در مدیریت و بودجه دارند میدانند که کاهش بودجه 50 درصدی مصوب یک سازمان، آن هم پس از گذشت حدود 2 ماه از سال و شروع برنامههای اجرایی چه اثرات سوئی در فعالیتها و مأموریتهای آن دستگاه دارد.
وی گفت : بدون تردید، این موضوع در پویایی سازمان اختلال ایجاد خواهد کرد، به ویژه آنکه بخش قابل ملاحظهای از بودجه جاری صرف پرداخت دستمزد بازرسان، کارشناسان و صاحبنظران امر نظارت و بازرسی میشود.
معاون برنامهریزی و مدیریت منابع اظهار داشت: اقدام معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری قطعاً مغایر با منظور قانونگذار است و هدف مقنن این نبوده که با بودجه یک سازمان نظارتی که جایگاه و اهمیت آن همواره مورد تأکید مسئولان عالی نظام است به این نحو برخورد شود.
بلندیان در پایان گفت: شایسته است معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور نسبت به بازنگری این تصمیم اقدام نماید تا این باور برای همه کسانی که معتقد به مبارزه با فساد، ارتقای سلامت نظام اداری و حسن جریان امور در دستگاههای اداری هستند تقویت شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: