در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
موارد متعددی گزارش شده که معتادان به مخدرهای شیمیایی که این مواد را با دوز بالا مصرف کردهاند، پس از استعمال خود را از بلندی پرت کرده یا در حین رانندگی در خودرو را باز کرده و به بیرون پریدهاند. بنابراین گفته بسیاری از مجرمان که ادعا میکنند تحت تاثیر مواد مخدر شیمیایی مرتکب جرم شدهاند درست است، چرا که قدرت فکر کردن از آنها کاملا سلب میشود. اما بسیاری از مجرمان برای این که بتوانند مرتکب جرم شوند مواد مصرف میکنند، چرا که در حالت عادی قادر به این کار نخواهند بود.
این مساله در مورد الکل هم وجود دارد، افراد الکلی هم در صورت مصرف بیش از حد کنترل خود را از دست میدهند و ممکن است به افراد دیگر آسیب برسانند.
البته نکتهای که وجود دارد این است که معتادان به الکل یا مخدرهای شیمیایی زمانی که تحت تاثیر آنچه مصرف کردهاند قرار میگیرند بیشتر به خود آسیب میرسانند تا دیگری، به همین دلیل هم پزشکی قانونی معمولا ادعای تحت تاثیر قرار گرفتن را رد میکند. نکته بعدی که باید در مورد مخدرهای شیمیایی گفت این است که این نوع مواد در چند بار اول مصرف تاثیرات ظاهری ندارد و فرد را معتاد نمیکند اما وقتی مصرف بیش از 2 یا 3 بار تکرار شود فرد معتاد خواهد شد و در کمترین زمان ممکن جسم فرد را از بین برده و باعث مرگ وی میشود. افرادی که مواد مخدر مصرف میکنند مسلما از یک مشکل روحی رنج میبرند و مصرف این مواد مشکل را شدیدتر میکند و بعد از مدتی هم باعث از دست دادن جانشان میشود.
مخدرهای سنتی تا این حد افراد را تحت تاثیر قرار نمیدهند، البته علایم ظاهری بیشتری دارد اما باعث نمیشود فرد کنترل مغز را به صورت کامل از دست دهد و خودکشی کند یا این که فردی را تحت تاثیر مواد به قتل برساند، البته در مورد مخدرهای سنتی ممکن است معتاد در حالت خماری برای تامین مواد دست به هر کاری حتی قتل هم بزند اما جنایت تحت تاثیر مواد رخ نمیدهد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه