
وی اظهار کرد: این مدیریت کلان سعی دارد از روش های مختلف از جمله تقویت جنبه نفسانی انسان ها و گرفتن هویت ملت ها به تفرقه و اختلاف بین ملت ها و قومیت ها بپردازد و عنصر خانواده راروز به روز تضعیف کند.
وی تصریح کرد: اگر گفته می شود عصر ما، عصر بازگشت به دین و انبیاست ، گزاف نیست زیرا به دلیل فشار بیش از حد و ترفندهای مدیریت کلان جهان ، انسان ها آمادگی لازم برای بازگشت را پیدا کرده اند.
سیدصدرالدین شریعتی ، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی با بیان این مطلب که انسان معاصر در حوزه بهره برداری از نظام هستی دچار مشکلات جدی شده است ، اظهار کرد: ظاهرگرایی و بی توجهی به باطن ، عدم شناخت خود و نشناختن حد و مرزها، باعث شده است بشر جایگاه و واقعیت های وجودی خود را فراموش کند و به تقلید کورکورانه از غرب بپردازد.
ابراهیم برزگر، معاون پژوهشی دانشگاه علامه طباطبایی نیز گفت : اسلام ستیزی از سوی غربی ها و غرب زده ها با عنوان مبارزه با ترویج بنیادگرایی بویژه پس از فروپاشی بلوک شرق و حکومت شوروی و طرح نظریه برخورد تمدن ها، تهاجم و گستاخی به ساحت اسلام و مسلمانان شکل آشکارتری به خود گرفت.
وی با اشاره به این که در این ایام ، شاهد تبلیغات مسموم و شبهه افکنی و تحریف اصول اسلام و باورداشت های مسلمانان و اظهارنظرهای مغرضانه علیه پیامبر(ص ) هستیم ، اظهار کرد: هدف دیگر این همایش از بین بردن و خنثی کردن این گونه توطئه ها و روشنگری در این زمینه و شناسایی و شناخت شخصیت ممتاز پیامبر (ص) است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران: