به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر محمد علی محمدی، در سومین جشنواره فرش دستباف مهربان که در شهر شیرینسو برگزار شد، از ثبت نشان جغرافیایی فرش مهربان خبر داد و اظهار داشت: ثبت این نشان، گام مهمی در مسیر احیای هویت اصیل فرش مهربان است و انتظار داریم مسئولان ذیربط در این زمینه همکاری و همیاری لازم را با ما داشته باشند.
وی با تأکید بر اهمیت بازآفرینی هنر-صنعت فرش دستباف در استان، گفت: در همین راستا، دو هنرستان تخصصی در شهرهای همدان و رزن برای آموزش نسل جدیدی از بافندگان و فعالان حوزه فرش راهاندازی شده است.
مدیرکل صمت استان همدان افزایش سهمیه بیمه تامین اجتماعی را ضرورتهای اساسی این حوزه دانست و اظهار داشت: باید تمام زنجیره تولید فرش، از ریسندگی و رنگرزی گرفته تا رفوگری و بافت، تحت پوشش بیمه قرار گیرند.
دکتر محمدی در ادامه با اشاره به ظرفیت قابل توجه فرش در استان گفت: «استان همدان دارای بیش از ۳۵ هزار هنرمند بافنده است که در قالب ۷ شرکت تعاونی، سه اتحادیه و دو انجمن تخصصی فعالیت میکنند.
وی افزود: در سال گذشته بیش از ۴۰ هزار مترمربع فرش دستباف در استان تولید شده است که نیازمند حمایتهای توسعه محور است.
مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان همدان با اشاره به مشکلات اصلی فعالان این حوزه، تصریح کرد: گرانی مواد اولیه، پایین بودن دستمزد بافندگان و پوشش ضعیف بیمه، از مهمترین چالشهایی است که باید برای حمایت از این قشر زحمتکش و هنرمند، تدابیر جدی اتخاذ شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با هوشنگ توکلی پیرامون تجربه بازی در «مرگ تدریجی یک رویا»
طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمیشود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز میدهد