با همکاری یونیسف اجرایی می‌شود؛

طرح بهبود امنیت غذایی خانوار در اروندکنار

در جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی آبادان که با حضور مهمانان وزارتی برگزار شد طرح بهبود امنیت غذایی خانوار در اروندکنار بررسی شد.
کد خبر: ۱۵۰۳۲۸۵

جام جم آنلاین - خوزستان، دکتر سید محمد صالحی بهبهانی ظهر امروز سه شنبه در خصوص برگزاری این نشست اظهار کرد: به پیشنهاد شورای عالی سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، طرح بهبود امنیت غذایی خانوار در اروندکنار اجرایی خواهد شد.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی آبادان خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح کاهش ناامنی غذایی و بهبود تغذیه گروه‌های آسیب‌پذیر با همکاری شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و دفتر یونیسف در ایران است.

 

وی همچنین از آمادگی و حمایت همه‌جانبه و بین‌بخشی برای اجرای طرح یادشده با همکاری معاونت بهداشت و معاونت غذا و دارو این دانشگاه خبر داد.

 

خسرو پیرهادی فرماندار ویژه آبادان نیز در رابطه با این طرح گفت: به صورت کامل برای حمایت و پشتیبانی از اجرای طرح یادشده طبق پروتکل‌های آن در اروندکنار آماده هستیم و به تعهدات خود در راستای تحقق اهداف این طرح عمل خواهیم کرد.

 

وی افزود: بنده و همکارانم در فرمانداری ویژه آبادان در کنار دانشگاه علوم پزشکی آبادان و شخص دکتر صالحی خواهیم بود تا این طرح به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.

 

پیرهادی بیان کرد: با وجود تنوع کشاورزی و نخیلات در بخش روستایی، بنادر صیادی، صنایع بزرگ در منطقه و سازمان منطقه آزاد اروند که مولد ثروت هستند، این موضوع ناراحت‌کننده است که منطقه ما جزو مناطق ناامن غذایی در کشور باشد و رفع این معضل نیاز به یک هماهنگی بین‌بخشی و همه‌جانبه دارد.

 

در ادامه دکتر محمداسماعیل مطلق، معاون دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور نیز اظهار کرد: طرح یادشده با همکاری سازمان‌های بین‌المللی اجرایی می‌شود و هدف آن توانمندسازی مردم و ارتقاء سواد سلامت در بعد تغذیه، اشتغال‌زایی و پیشگیری از بیماری‌ها در اروندکنار است که این اتفاق با همکاری فرماندار و سازمان‌های مختلف اجرایی خواهد شد.

 

دکتر زهرا عبدالهی، مدیرگروه سلامت و امنیت غذایی و محیط زیست دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشورعنوان کرد: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی آبادان، یونیسف و دبیرخانه شورای عالی سلامت، پروژه و مدلی برای بهبود و امنیت غذایی خانوار، بهبود وضعیت تغذیه و کاهش سوء تغذیه کودکان در اروندکنار اجرایی خواهد شد.

 

وی افزود: این اتفاق ابتدا در اروندکنار اجرایی می‌شود تا یک الگوی مداخله بین‌بخشی رخ بدهد که این طرح باید با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی، عملی شود و حمایت فرماندار منطقه را نیاز دارد.

 

دکتر عبدالهی با تاکید بر این مهم که مداخلات در این طرح مداخلات توسعه‌ای هستند، گفت: در این مدل بحث توانمندسازی خانوار پیگیری می‌شود و آموزش‌های غذا و سلامت خانوار نیز دنبال خواهد شد.

 

وی ادامه داد: پروژه‌های اشتغالزایی و کسب درآمد خانواده‌ها که به دنبال آن وضعیت تغذیه نیز بهتر خواهد شد را نیز پیگیری می‌کنیم ضمن اینکه در این طرح روی دانش و سواد تغذیه نیز کار می‌کنیم.

 

براساس این گزارش؛ اعضای دفتر یونیسف در ایران هم در این جلسه حاضر بودند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها