جام جم آنلاین اصفهان؛ ایران نیز با در اختیار داشتن ذخایر غنی معدنی و ظرفیتهای عظیم تولید سیمان و فولاد، میتواند نقش قابلتوجهی در اقتصاد جهانی ایفا کند. با این وجود، تحقق این پتانسیلها نیازمند بهبود فرآیندها، افزایش بهرهوری و ارتقای فناوریهای مورد استفاده است. در این میان اصفهان بهعنوان یکی از قطبهای صنعتی ایران، نقش کلیدی در زنجیره تأمین صنایع معدنی، فولادی و سیمانی کشور ایفا میکند. این استان با در اختیار داشتن کارخانههای بزرگ مانند فولاد مبارکه و ذوبآهن اصفهان، سهم عمدهای در تولید فولاد کشور دارد و از مراکز اصلی صادرات این محصول به شمار میرود.
در این راستا نمایشگاه بینالمللی استان اصفهان از 19 تا 22 دی ماه 1403 میزبان چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ماشین آلات معدنی و راهسازی و زنجیره تامین معادن(سیمان و فولاد) است تا بستری برای تسریع این روندها و دسترسی به فناوریهای نوین جهانی باشد. این نمایشگاه، که با حضور دهها شرکت داخلی و خارجی و متخصصان این صنایع برگزار میشود، نهتنها فرصتی برای نمایش آخرین دستاوردهاست، بلکه زمینهای برای گفتوگوهای تخصصی و شبکهسازی گسترده میان فعالان این بخشها فراهم میکند.
نمایشگاه چهاردهم در اصفهان با حضور بیش از 55 شرکت از استانهای مختلف کشور از جمله تهران، اصفهان، یزد، مرکزی، البرز، چهارمحال و بختیاری و خراسان رضوی و مشارکت شرکتها و نمایندگان خارجی از کشورهایی چون ترکیه، چین، هند و آلمان برگزار خواهد شد. این تنوع و گستردگی نشاندهنده جذابیت این رویداد برای شرکتهای داخلی و بینالمللی و فرصتی برای انتقال دانش و فناوری است.
فرصت یادگیری و شبکه سازی
یکی از نقاط قوت این نمایشگاه، حضور همزمان شرکتهای دانشبنیان و برندهای مطرح در این حوزههاست. شرکتهای دانشبنیان با ارائه راهحلهای نوآورانه و فناوریهای جدید میتوانند ضمن حل چالشهای موجود، رقابتپذیری این صنایع را در بازارهای جهانی افزایش دهند.
نمایشگاه امسال تنها به نمایش دستاوردها محدود نیست. برنامههای جانبی، شامل سمینارها، نشستهای تخصصی و کارگاههای آموزشی، نقطه عطف این رویداد است. سمینار «اکتشافات آینده» با محوریت معرفی فناوریهای نوین در اکتشافات معدنی و فرآوری مواد اولیه، به بررسی روشهایی خواهد پرداخت که میتوانند هزینهها را کاهش داده و بهرهوری را افزایش دهند. همچنین در سمینار «روشهای اکتشاف و فرآوری طلا» کارشناسان به ارائه تکنیکهای پیشرفته و دوستدار محیط زیست در اکتشاف و استخراج فلزات گرانبها، می پردازند که میتواند برای فعالان حوزه معدن جذاب باشد.
رویدادهای تخصصی دیگری از جمله «نشست تخصصی دریافت چالش های فناورانه در حوزه بازسازی و مقاومسازی قطعات صنعتی» و همچنین «هوشمندسازی معدن و صنایع معدنی» نیز برگزار خواهد شد که فرصتی برای بررسی چالشهای فناورانه، استفاده از سیستمهای هوشمند و کاربرد اینترنت اشیا (IoT) در فرآیندهای معدنی و صنعتی خواهد بود.
برگزاری چهاردهمین نمایشگاه تخصصی زنجیره تأمین معدن، سیمان، فولاد و صنایع وابسته میتواند به تقویت جایگاه ایران در زنجیره تأمین جهانی کمک کند. این نمایشگاه فرصتی برای معرفی ظرفیتهای داخلی، جلب سرمایهگذاری، انتقال دانش و فناوری، و توسعه صادرات در این صنایع است. حضور در این نمایشگاه، فرصتی بیبدیل برای بازیگران صنایع معدن، سیمان، فولاد و ماشینآلات است تا در مسیر پیشرفت و توسعه، گامی بلند بردارند و با ایجاد ارتباطات مؤثر، سهم بیشتری در بازارهای داخلی و بینالمللی به دست آورند.
هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین*/
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد