یدالله رحمانی در خصوص بازدید از روستاهای دورافتاده شهرستان دنا افزود: از مناطق، طرحها و پروژههای عمرانی و تولیدی استان و به روستاهای دورافتاده شهرستان دنا سفر کردیم و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار گرفتیم.
وی با بیان اینکه اولین برنامه در این منطقه بازدید از واحد تولیدی مرغ تخم گذار با ظرفیت ۳۰ هزار قطعه و پیشرفت ۵۰ درصد بود، اظهارکرد: مشکلات این پروژه عمدتا تسهیلات بانکی بود که جهاد کشاورزی و حوزه اقتصادی استانداری پیگیری لازم را با هماهنگی سرمایه گذار و سیستم بانکی انجام میدهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: از مشکلاتی که در شهرستانهای بویراحمد و دنا وجود دارد ایستگاههای پمپاژی است که در گذشته شروع شده و به دلیل محدودیت منابع نیمه تمام باقی مانده است.
رحمانی تصریح کرد: ایستگاه پمپاژ آب احمدغریب با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصد با تامین آب ۳۰۰ هکتاری مشکل برق رسانی داشت که مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: شرکت توزیع نیروی برق استان، حوزه عمرانی استانداری و جهاد کشاورزی در تلاش هستند بتوانند در آینده نزدیک نواقصات پروژه را برطرف کنند تا این پروژه به عنوان یکی از ایستگاههای ۲۰ گانه پمپاژ نیمه تمام استان و سومین پمپاژ آب در شهرستان مورد بهره برداری قرار گیرد.
حل مشکلات مردم مناطق محروم دنا در دستور کار قرار دارد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بازدید از مناطق عشایری شبلیز، عنوان کرد: با وجود اینکه روستاهای این منطقه زیر ۲۰ خانوار بوده، اما از نعمت برق، گاز و آب برخوردار بوده و در روستای چشمه ریزک شبکه آبرسانی با هزینهای بالغ بر چهار میلیارد تومان به بهرهبرداری رسید.
رحمانی با اشاره به اینکه سایر مسائل و مشکلاتی که در مسیر بازدید روستاهای مطرح شد در دستور کار قرار میگیرد، تاکید کرد: از پنج روستای منطقه جلاله با ۱۲۰ خانوار و ۵۰۰ نفر جمعیت بازدید شد.
وی با اشاره به اینکه، مهمترین مشکل این روستاها شبکه راههاست، اظهار کرد: مجموعا ۲۳ کیلومتر جاده روستایی و احداث پل نیاز است که برآورد هزینه افزون بر ۲۵۰ میلیارد تومان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: گازرسانی به این منطقه توسط شرکت گاز مراحل نهایی را طی میکند و امیدواریم دهه فجر سال جاری به بهرهبرداری برسد و مردم از نعمت گاز بهرهمند شوند.
رحمانی با بیان اینکه، پیش بینی کردیم برای حوزه راه و گاز این منطقه ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، افزود: به ازای هر خانوار حداقل سه میلیارد تومان در حوزه راه و گاز هزینه میشود که نشان دهنده اهمیت دولت به حل مشکلات و تامین نیازمندیهای مردم در مناطق محروم است.
وی اظهارکرد: علاوه بر گاز، تامین آب کشاورزی خواسته مردم بود که جهاد کشاورزی در آینده نزدیک نسبت به تامین آب کشاورزی مردم اهتمام لازم را داشته باشد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تشکر از همراهی محمد بهرامی نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس وهمه مدیران استانی و شهرستانی از فرماندار دنا قدردانی کرد و افزود: در راستای سیاستهای دولت وفاق ملی مدیران و مسئولان باید در بین مردم حاضر شوند و مسائل و مشکلات را از نزدیک رصد کرده و از همه ظرفیتها برای حل مسائل و مشکلات استفاده کنند.
رحمانی تصریح کرد: مدیران در روستاها و مناطق استان حاضر شوند و مسائل و خواستههای مردم را شناسایی کنند و مواردی که قابل حل در استان است را انجام دهند. اما مواردی که نیاز به تصمیمات در سطح کارگروههای تخصصی، شورای برنامه ریزی یا طرح در سطح کلان است را اعلام کنند تا پیگیری شوند.
به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد، وی بیان کرد: وقتی در میان مردم حضور پیدا میکنیم حتی اگر نتوانیم گره گشای برخی مشکلات باشیم، اما صحبتها را بشنویم و تدبیر کنیم و برای رضایتمندی آنها باید تلاش حداکثری داشته باشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر