به گزارش جام جم البرز،کاوه حداد پور معاون استاندار و جانشین رییس ستاد هفته پژوهش و فناوری استان در این مراسم گفت: پژوهش یکی از محورهای مهمی است که ضامن پیشرفت و توسعه پایدار در هر کشور به شمار میآید. اگر پژوهشی نشود، دانش بشری افزایش نخواهد یافت و دچار سکون و رکود خواهد شد
وی افزود: بدون انجام پژوهش امور آموزشی نیز از پویایی و نشاط لازم نیز برخوردار نخواهد بود. وی افزود؛ دانشگاههای ما باید با توجه به اقتضائات و ظرفیتهای پژوهشی نسل پنجم دانشجویان و پژوهشگران باتوجه به روند رو به رشد سریع علمی جهان بویژه در حوزه بهره مندی از هوش مصنوعی در این خصوص برنامه ریزی کنند.
حدادپور گفت: از خرداد سال جاری ۱۸ جلسه تخصصی با حضور اعضای ستاد هفته پژوهش و فناوری استان برگزار شد که طی آن برنامه ریزی دقیقی جهت ایجاد ۱۳ جشنواره و کارگروه تحقیقاتی و پژوهشی در سطح استان و با حضور دستگاههای اجرایی در قالب هفته پژوهش و فناوری صورت گرفته است که بیش از دوماه است در حال طی فرایندهای تخصصی و ممیزی مربوط به خود با محوریت دبیران کارگروهها هستند.
وی ادامه داد: این جشنوارهها که عبارتند از جشنواره تجلیل از فرمانداران، بخشداران و دهیاران فعال در حوزه پژوهش و فناوری، جشنواره بانوان فعال در عرصه اشتغال و کارآفرینی، جشنواره تجلیل از خیرین برگزیده استان، جشنواره نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری، جشنواره مدیران برگزیده فعال در پژوهش و فناوری، جشنواره دانشجویان نخبه و برگزیده استان، جشنواره تجلیل از صنعتگران و صنایع تولید استان، جشنواره کشاورزان و تولید کنندگان محصولات کشاورزی، جشنواره کارآفرینان برگزیده و جشنواره دانش آموزی، جشنواره ایدههای برتر، جشنواره کارآفرینان برتر.
جانشین هفته پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۳ افزود: نمایشگاه دستاوردهای فناوری و پژوهش استان هم اکنون در سالن شهرداری کرج در حال برگزاریست و از همه شما صمیمانه دعوت میکنم در این نمایشگاه بزرگ که تا ۲۱ آذرماه جاری برقرار است دیدن نمایید. لازم به ذکر است که در پایان این مراسم از نتایج یکساله محققین و پژوهشگران ۱۱ دانشگاه و مرکز علمی و تحقیقاتی استان تقدیر بعمل آمد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت