هادی حقشناس در جلسه شورای هماهنگی ترافیک و راهبری و کمیسیون ایمنی حمل و نقل استان گیلان، اظهار کرد: برای کاهش بار ترافیکی گرچه ایجاد جاده و پل الزامی است اما کافی نیست و باید از طرحهای نخبگان در این خصوص استفاده کرد.
نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه مشکل ترافیک تنها سخت افزاری مرتفع نمیشود، گفت: از طرحهای نخبگان، دانشجویان و متخصصانی که میتوانند توسط هوش مصنوعی کمک و راه حلی در این راستا ارائه دهند، استقبال میکنیم.
حقشناس در ادامه با تاکید بر لزوم شناسایی نقاط حادثهخیز در محورهای درون و برون شهری استان، اظهار کرد: اصلاح، ایمنسازی و رفع نقاط حادثهخیز با اولویتبندی انجام شود.
وی با بیان اینکه کاهش تلفات جادهای باید در دستور کار همه دست اندرکاران ایمنی حمل و نقل استان قرار گیرد، افزود: نباید سرمایههای انسانی کشور را در جادهها از دست دهیم.
استاندار گیلان از اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان خواست تامین منابع لازم را جهت رفع ۹ نقطه حادثهخیز انجام دهد، گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان نیز اعتبارات ملی مرتبط با نقاط حادثهخیز را جذب کند.
حقشناس هزینه رفع نقاط حادثهخیز را کمتر از هزینههای مرتبط با تلفات جادهای دانست و با بیان اینکه گیلان مقصد سفر مردم از سراسر کشور است، تاکید کرد: باید ارتفای ایمنی حمل و نقل را جدی بگیریم.
نماینده عالی دولت در استان به کاهش فوتیها در محورهای استان در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته اشاره کرد و متذکر شد: نصب دوربینهای نظارتی و علائم راهنمایی و رانندگی به کاهش تصادفات کمک میکند.
وی همچنین خواستار تحلیل علل کاهش یا افزایش تصادفات در محورها و تقویت علل کاهشی در دیگر محورها شد و اضافه کرد: با توجه به سهم بالای موتورسیکلت سواران در تصادفات منجر به فوت، استفاده از کلاه ایمنی حائز اهمیت است لذا پلیس راه با کمک واحدهای تولیدی استان اقدام به تامین کلاه ایمنی کند.
حقشناس بر ساماندهی مشاغل حاشیه راهها و در داخل شهرها نیز اشاره و عنوان کرد: گردشگران به استان گیلان میآیند و چهره شهر باید آراسته باشد.
وی با بیان اینکه وارث بخش زیادی از پروژههای نیمه کاره از سالهای گذشته هستیم، تصریح کرد: مسائل باید در زمان و مکان خودش حل شود.
استاندار گیلان وضعیت ترافیک ترانزیتی آستارا را زیبنده استان و کشور ندانست و اضافه کرد: باید افتتاح پروژهها جامع و کامل باشد تا از مشکلات بعدی جلوگیری کند.
وی به مشکلات موجود هنگام بارندگی در شهرستان تالش نیز اشاره و خاطرنشان کرد: بودجه مناسب برای پل آبنمای این شهر اختصاص یابد.
حقشناس با تاکید بر لزوم اجرایی شدن کاهش ۳۰ درصدی سرعتکاهها و استانداردسازی آنها، یادآور شد: ۲۷ آبان روز جهانی یادبود قربانیان حوادث رانندگی است و امیدواریم با کاهش تلفات دیگر چنین روزی را نداشته باشیم، زیرا تلفات جادهای جامعه و خانوادهها را تا ۱۰ها سال درگیر مشکلات اقتصادی و اجتماعی و روحی میکند.
وی از دستگاههای عضو ستاد مدیریت بحران خواست برای سیل و برف احتمالی در فصل زمستان آماده باشند و تاکید کرد: شهرداریها مانور تجهیزات زمستانی را برگزار کنند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد