به گزارش جام جم البرز: چند سالی است در جوار جداول و پیاده روها ساعت زن پارک خودرو (پارکومتر) زرد رنگ که مجهز به صفحه کلید و کارت خوان میباشد، خسته و تنها کنار پیاده روها ایستاده اند و منتظر و دریغ از یک دستگاه خودرو برای پارک که لحظهای در کنارشان توقف کند.
متاسفانه بدنه آنها ترجیحا و اغلب یا محل الصاق پوسترهای تبلیغاتی گردیده یا صفحه کلید و کارت خوانها در اکثر موارد شکسته است. پرس و جو کردیم، متوجه شدیم سازنده آن شرکتی به نام و معروف در تهران است که اولین شرکتی میباشد دانش بنیان که دستگاه ثبت خروج و ورود پرسنل در ادارات را با امکانات داخلی در ایران به نام خویش تولید، ثبت و اختراع نموده است. پس دلیل این همه هزینه هنگفت و زحمات کشیده شده چیست؟ طبق بررسیها قرار بوده این دستگاه جای پارک بانها را که قبض به دست به دنبال رانندگان در حال دویدن بودند در قالب پارک بان هوشمند با ظرفیت ۶ الی ۸ خودرو را گرفته و عملیات دریافت و پرداخت هزینه پارک را برای مجموعه مدیریت شهری آسان کند. از قرار معلوم شرایط (البرز کارت) کارت ویژه اتوبوس قابل شارژ قابلیتهای لازم را برای هماهنگ شدن با کارت ویژه و یا برنامه سامانه پارکومتر مورد نظر را نداشته است و تعلل صورت گرفته متاسفانه به واسطه پارهای مشکلات فنی در این گونه موارد ایجاد شده و در نهایت فرآیند مذکور و ایجاد مشترکات بین کارتهای غیر تماسی (مایفر) عملیاتی نگردیده و به نظر نمیرسیده شدنی باشد.
فلذا امروز شاهدیم بالغ بر دهها دستگاه با وجهاتی که از آنها بیان گردیده، در سطح کلان شهر نصب گردیده و بلا استفاده مانده است. با این تفاص یل این ضرب المثل به ذهن میآید و مصداق مییابد که اول چاه را حفر کنید و سپس مبادرت به برداشتن مناره از جایش شوید. در این راستا خطاب مان به تصمیم سازان و متولیان دلسوزی است که جا دارد با اندکی تامل در انجام کار در صرف بیت المال وسواس و دقت بیشتری از خود نشان داده تا انشاالله دیگر شاهد این چنین مواردی در باب حیف و میل بیت المال نباشیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت