به گزارش جام جم آنلاین مازندران،حسین کمالی ظهر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ارتباط با اقدامات انجام شده برای روز ملی مازندران، اظهار کرد: برنامههای متعددی برای ایام مربوط به نامگذاری مازندران در آموزش و پرورش استان پیش بینی شده است.
وی با اعلام اینکه یکی از اقدامات ما برجستهسازی فرهنگ تشییع است، تصریح کرد: مهمترین دغدغه ما فرهنگ اصیل مازندران به ویژه فرهنگ تشیع است و تلاش کردیم که برنامهریزیها به این سمت و سو هدایت شود.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با اعلام اینکه مازندران مفاخر فرهنگی، علمی و ورزشی زیادی دارد، افزود: در این ایام تلاش کردیم که این مفاخر را به دانشآموزان معرفی کنیم.
کمالی با اعلام اینکه برنامههای روز ملی مازندران در آموزش و پرورش با تلفیقی از هنر و آموزش همراه شده است، یادآور شد: اجرای امیرخوانی، برنامههای چاوشی و قصهگویی در دستور کار قرار دارد و بازخورد مناسبی از سوی خانوادهها دریافت کردیم.
وی در ادامه به اجرای برنامه رادیو مازندران در برخی از مدارس استان نیز اشاره کرد و گفت: در مدارسی که شرایط و زیرساخت فراهم باشد از این ظرفیت برای معرفی قابلیتهای استان استفاده کردیم.
کمالی با اعلام اینکه در این ایام مدیران و معلمان در مدارس و مراسم ویژه از گویش مازندرانی استفاده میکنند، افزود: از اولیا، پدربزرگها و مادربزرگها برای معرفی فرهنگ بومی مازندران دعوت کردیم تا مدارس حضور پیدا کرده و سنتهای بومی و محلی استان را به دانش آموزان انتقال دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در ادامه به استفاده از لباس بومی و محلی استان مازندران در مراسمهای مختلف این ایام در سطح مدارس اشاره کرد و از برگزاری هفت جشنواره متعدد در شهرهای مختلف استان خبر داد.
کمالی یادآور شد: این جشنواره در شهرهای میاندورود، بابلسر، آمل، بهنمیر، ساری و نوشهر برگزار میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت