او پیش از این هم سه بار در گنگره حاضر شده بود. وینستون چرچیل نخست وزیر اسبق انگلیس هم مثل نتانیاهو سه بار به کنگره رفته بود. این مقام مسئول سابق دولت انگلیس در دوران مسئولیت خود در دوران جنگ جهانی دوم فرماندهی نیروهای نظامی انگلیس در هند را به عهده داشت و جنایات جنگی متعددی را مرتکب شده بود؛ بنابراین با مکان و محفلی به اسم گنگره آمریکا آشناییم که هیچ محدودهای را برای خود در حوزه جرم و جنایت و نسل کشی نمیشناسد و حتی روسای جمهور ایالات متحده هم در این زمینه رسوای اول تاریخ هستند و بنابراین باید حمایت از جنایت را به عنوان یک سنت برای گنگره آمریکا دانست.
در جمهوری اسلامی هم سنت دیگری برقرار است که کاملا در تضاد با رفتار نمایندگان کنگره آمریکا است. هم اکنون با توجه به سخنان بنیامین نتانیاهو در آمریکا، ایران را به عنوان مرجع وجدان جهانی میدانند. نخست وزیر رژیم صهونیستی در سخنان خود در گنگره درباره دو کشور صحبت کرد. یکی ایالات متحده که نتانیاهو از پشتیبانیهای آمریکاییها تقدیر و تشکر کرد و کشور دوم ایران بود.
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنان ۵۲ دقیقهای خود، ۱۶ بار از ایران صحبت کرد و این برجسته شدن نظام جمهوری اسلامی به عنوان محور اصلی حمایت از مقاومت در دنیا اتفاقی ماندگار خواهد بود.
امروز شاهد بودیم که در مراسم تحلیف رئیس جمهور، سران گروههای مقاومت اعم از فلسطینی و غیر فلسطینی در صف اول حاضران حضور داشتند. این برجسته شدن نظام جمهوری اسلامی به عنوان حامی مقاومت، ایران را به جایگاهی رسانده است که در تاریخ کشورمان بی سابقه است. یعنی چه در قبل و چه در بعد از اسلام هیچگاه ایران چنین مرجعیتی را به عنوان رهبری جریان ضد نسل کشی پیدا نکرده بود.
عوامل متعددی در نمایندگی ایران برای بیدار نگه داشتن وجدان بشری نقش داشته است و البته بخش از آن به سخنان بنیامین نتانیاهو هم بر میگردد. او در سخنرانی خود با اشاره به حضور تظاهرکنندگان مخالف اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی در اطراف کنگره، آنان را «احمقهای مفید ایران» خطاب کرد. با این وصف، عملکرد و اظهارات او در گنگره و معرفی ایران به عنوان حامی جریان مقاومت نشان داد که خود او یک احمق مفید است، چون سخنان وی باعث شد که جمهوری اسلامی به عنوان نماینده وجدان بشری شناخته شود.
واقعیت آن است که هیچ وجدان بیدار بشری در دنیا نداریم که بویی از انسانیت برده باشد و مخالفت نسل کشی در غزه و اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی نباشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم