همه چیز درباره بیمه فراگیر خانواده ایرانی سازمان تامین اجتماعی

طرح‌های جدید معرفی شده از جمله بیمه زنان خانه دار و بیمه دانشجویان نشان داده است که تامین اجتماعی به فکر آسایش بیشتر مردم است.
طرح‌های جدید معرفی شده از جمله بیمه زنان خانه دار و بیمه دانشجویان نشان داده است که تامین اجتماعی به فکر آسایش بیشتر مردم است.
کد خبر: ۱۴۵۸۶۸۰

به گزارش جام جم آنلاین البرز،با گسترش خدمات، سعی کرده، بسیاری از هزینه‌ها را کاهش دهد. حالا این سازمان با معرفی طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی به دنبال این است تا خانواده‌ها بتوانند، بهتر و ساده‌تر از قبل از بیمه‌های مختلف استفاده کنند. اما این بیمه چیست و چه خدماتی دارد و چه مواردی را پوشش می‌دهد؟ در ادامه این گزارش به طور کامل در این خصوص توضیح داده‌ایم.
بیمه فراگیر خانواده ایرانی، بسته‌ای است که انواع بیمه‌های مرتبط با خانواده و افرادش از جمله: خانم‌های خانه دار، دانشجویان و ... را شامل می‌شود.
چه کسانی می‌توانند از این طرح استفاده کنند؟
هدف از نام گذاری این طرح این است که نشان دهد، خانواده‌ها بیشتر از همه می‌توانند از خدمات تامین اجتماعی بهره‌مند شوند. در بیمه فراگیر خانواده ایرانی، زنان خانه دار، دختران و دانشجویان با سن بین ۱۸ تا ۵۰ سال، می‌توانند از این طرح استفاده کنند. فرزندان خانواده قبل از تشکیل خانواده و با پرداخت مبلغی به عنوان حق بیمه به صورت ماهیانه از مزایای تامین اجتماعی بهره‌مند شده و زودتر از بقیه به سن بازنشستگی برسند و مستمری دریافت کنند. به عبارتی دیگر، افرادی که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نیستند و شغل ثابتی هم ندارند، می‌توانند از طرح فراگیر استفاده کنند تا برای خود سابقه‌ای ایجاد کنند.
چه تفاوتی بین این طرح و دیگر بیمه‌ها دارد؟
هدف سازمان تامین اجتماعی در بیمه مشاغل آزاد این است که افراد بیشتری تحت پوشش بیمه قرار بگیرند. این افراد می‌توانند علاوه بر پوشش هزینه‌های پزشکی خود، از خدمات بازنشستگی، فوت و ازکارافتادگی هم استفاده کنند. برخلاف گذشته که فقط گروه خاصی می‌توانستند، خود را بیمه کنند و متاسفانه بسیاری از مردم قادر نبودند از مزایای بیمه استفاده کنند، اکنون با وجود طرح‌هایی مانند بیمه فراگیر خانواده ایرانی، همه افراد جامعه می‌توانند تحت پوشش بیمه قرار بگیرند.
چگونه در بیمه طرح فراگیر خانواده ایرانی ثبت نام کنیم؟
ثبت نام در این طرح بیمه فراگیر خیلی ساده است؛ به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی به نشانی es.tamin.ir مراجعه کنید. فرآیند ثبت نام برای هر یک از این بیمه‌های این طرح به صورت غیرحضوری است و اصلاَ نیاز نیست متقاضی به شعبه و یا کارگزاری تامین اجتماعی مراجعه کند. مگر اینکه مشکل خاصی در روند ثبت نام او به وجود بیاید که چاره‌ای جز مراجعه حضوری نیست.
دقت داشته باشید تا در هر شهری که الان (در زمان ثبت نام) ساکن هستید در زمان ثبت نام هم همان شهر را انتخاب و تایید کنید.
معرفی بیمه‌های این طرح
هدف از معرفی طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی این است تا همه اعضای خانواده دیگر نگرانی بابت هزینه‌های درمان و همچنین بازنشستگی نداشته باشند. بیمه زنان خانه دار و بیمه دانشجویی دو طرحی هستند که بیمه گزاران این دو گروه را تحت پوشش قرار می‌دهد.
بیمه زنان خانه دار
خانه داری هم یک شغل است. این شعاری است که همه افراد می‌دهند؛ اما متاسفانه این شغل برخلاف بقیه هیچ مزایایی از جمله بیمه ندارد. سازمان تامین اجتماعی با معرفی بیمه زنان خانه دار سعی کرده تا حداقل نگرانی این گروه از خانم‌ها را برطرف کند. زنان خانه دار با پرداخت مبلغی (حق بیمه) به صورت ماهیانه می‌توانند، علاوه بر بهره‌مندی از مزایای بازنشستگی، از خدمات درمانی هم استفاده کنند.
شرط سنی تحت پوشش قرار گرفتن بیمه زنان خانه دار بین ۱۸ تا ۵۰ سالی است. خانم‌های بدون داشتن بیمه یا آن‌هایی که قبلا تحت پوشش بیمه اجباری بوده‌اند؛ اما حالا بیکار شده‌اند یا در خانه به صورت پروژه‌ای کار می‌کنند، می‌توانند از این نوع بیمه استفاده کنند. ازکارافتادگی، فوت، حقوق بازنشستگی و درمان (در صورت واریز حق درمان) از موارد تحت پوشش این نوع بیمه است.
بیمه دانشجویان
دانشجویان می‌توانند با پرداخت مبلغ ماهانه، سوابق بیمه برای خود خریداری کنند. البته این طرح برای بازنشستگی است و اگر دانشجو بخواهد از مزایای درمانی آن هم استفاده کند، باید فرانشیز درمان نیز بپردازد. این بیمه‌نامه دارای سه نرخ ۱۴، ۱۶ و ۲۰ درصد است که ۲ درصد را دولت می‌پردازد. همچنین دانشجویان بین سن ۱۸ تا ۵۰ سال می‌توانند از این طرح استفاده کنند.
در حقیقت بیمه فراگیر خانواده ایرانی طرحی است که اعضای خانواده می‌توانند بدون محدودیت‌های خاصی، تحت پوشش بیمه قرار گرفته و هم از مزایای درمان و هم بازنشستگی در آینده بهره‌مند شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها