به گزارش جام جم آنلاین،استاندارسیستان وبلوچستان گفت: انتقال آب از دریای عمان، این اقدام منجر به حفظ و صیانت از آبهای زیرزمینی، کمک به توسعه و عمران سواحل مَکُران بهعنوان گنج پنهان (به تعبیر مقام معظم رهبری) و ارتقای پیشرفت اقتصادی این منطقه راهبُردی خواهد شد.
کرمی با بیان اینکه عملیات اجرایی این طرح ملی از سال ۱۴۰۰ آغاز شده، افزود: ساخت سامانه آبگیر، تأسیسات شیرینسازی و نمکزدایی و سامانه انتقال آب شامل اجرای خطوط انتقال آب و ایستگاههای پمپاژ از جمله اجزای این طرح است که با اعتباری بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان با پیشرفت خوبی در حال اجرا است.
استاندار سیستان و بلوچستان در تشریح آخرین وضعیت اجرایی طرح، ادامه داد: در فاز اجرای سامانه انتقال آب، عملیات نقشهبرداری و تملک اراضی به اتمام رسیده و عملیات لولهگذاری بیش از ۴۸۰ کیلومتر از خط انتقال به پیمانکاران واگذار شده و برای اجرای ۲۲۶ کیلومتر از مسیر باقیمانده، پیمانکار انتخاب شده است.
به گفته وی، هدفگذاری برای پیشبرد عملیات اجرایی این طرح در ۲ جبهه کاری انجام شد و باتوجهبه گستردگی این پروژه ملی، مشاوران و پیمانکاران متعددی عهدهدار عملیات اجرای این طرح هستند که این امر سبب ایجاد اشتغال برای یکهزار و ۷۳۰ نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز گفت: کل میزان تخصیص آب از خط انتقال آب دریای عمان برای سیستان و بلوچستان ۱۱۶ میلیون مترمکعب است.
قاسمی افزود: ابرپروژه انتقال آب از دریای عمان، بهمنظور پایداری آب شرب سیستان و بلوچستان و رفع کمبود آبی نقاط مختلف استان در دولت سیزدهم موردتوجه ویژه قرار دارد که با ساخت آبگیر و اجرای خطوط انتقال در نقاط مختلف روند اجرایی مطلوبی را پیش میبرد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد