رسولی در ادامه تاکید میکند: در این مدت که شهید رئیسی در دولت حضور داشتند، ما هم فعالیتهای خودمان را داشتیم و اقداماتی که از سمت دولت برای عرصه فرهنگ و هنر صورت میگرفت، محسوس بود. شاید اگر شهید رئیسی به شهادت نمیرسیدند، در سالهای پیشرو اوضاع بهتر هم میشد چرا که برنامههای مشخصی برای توسعه فرهنگی کشور داشتند.
این چهره ماندگار هنری با بیان اینکه نگاهی که شهید رئیسی به هنر داشتند، ریشهای بود، ادامه میدهد: ایشان میخواستند مسائل و شرایط را از بنیاد بهبود ببخشند و شاید همین دیدگاه در رئیسجمهور شهید دولت سیزدهم موجب میشد که کارها با سرعت کمتری پیش برود، ولی هدفهای عمقی داشتند.
رسولی در پاسخ به این سؤال که چطور میتوان راهی که شهید رئیسی با هدف ارتقا و اعتلای فرهنگ و هنر کشور در پیش گرفته بود را ادامه داد؟ اظهار میکند: واقعا بعید میدانم کسی بتواند جای شهید رئیسی را پر کند، ولی امیدواریم افرادی که درک کاملی از دغدغههای این رئیسجمهور شهید دارند، روی کار بیایند تا زحمات وی به باد نرود. در این ۶۰ سالی که فعالیت داشتهام، افراد بسیاری در راس امور آمدهاند و کنار رفتهاند و عملکردهای متفاوتی از مدیران را مشاهده کردهایم و واقعا افراد دلسوزی مانند شهید رئیسی بسیار کمیاب هستند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: