در ادامه به این مهم پرداخته خواهد شد که چرا شهرستانهای گرمسار و آرادان علیرغم دارا بودن موقعیتهای ممتازی چون پیشینه تاریخی کهن، مردمانی با فرهنگ و پر تلاش، کثرت جمعیت تحصیلکرده، استعدادهای ناب و نخبگان کشوری، منابع و معادن متعدد و غنی، زمینهای وسیع و حاصلخیز، رودخانه دائمی حبله رود، قرار گرفتن در محل تقاطع راه آهن سراسری شمال_جنوب و غرب- شرق، برخورداری از شهرکهای صنعتی و دانشگاهها و مراکز آموزش عالی متعدد، وجود اماکن تاریخی و جاذبههای گردشگری و ... به توسعه و پیشرفت متناسب با ظرفیتهای مذکور نرسیدهاند؟
قبل از پاسخ به سوال فوق و بررسی همه ابعاد آن، ذکر این نکته ضروری است که طی چند سال اخیر یکی از دلایلی که مانع تحقق توسعه در گرمسار، آرادان، ایوانکی و کهنآباد شده، بداخلاقیها و خصوصا بداخلاقیهای فضای مجازی است، چرا که بعنوان یک حاشیه جدی افکار عمومی را از مطالبات اقتصادی، اجتماعی و ... دور نموده است. زمانیکه خانوادههای متعددی قربانی بیاخلاقیهای مجازی و آماج تهمتهای ناجوانمردانه قرار میگیرند طبیعتا فضای نقد، تبادل نظر و مطالبهگری آسیب میبیند و این فضای بداخلاقی بسیاری از نخبگان و موثرین را وادار به گوشهنشینی مینماید.
خویشاوند سالاری، تسویه حسابهای شخصی و ایجاد دوقطبی کاذب و تفکیک جامعه به دو گروه حامیان من و سایر مردم حوزه انتخابیه، همواره مانع جدی بر ایجاد اتحاد و تعاملات سازنده بین آحاد مردم حوزه انتخابیه برای حرکت به سوی توسعه و ایجاد تحول بوده است.
در قسمتهای بعدی این یادداشت به بررسی بیشتر دلایل عدم توفیق مسئولان شهرستانهای گرمسار و آرادان در تحقق نیافتن توسعه پایدار پرداخته خواهد شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد