«جام‌جم» از نتایج حمله محور مقاومت به عین الاسد گزارش می‌دهد

عزم مقاومت برای اخراج آمریکا

آمریکا، حضور گسترده‌ای در مناطق مختلف جهان دارد تا به‌این ترتیب اهداف و منافعش را دنبال ‌کند. غرب آسیا هم یکی از این مناطق است که آمریکایی‌ها برای غصب ثروت‌های مادی آن و دخالت در تصمیمات راهبردی این منطقه استراتژیک در آن حضور دارند و خودشان را به عنوان مهم‌ترین کنشگر فرامنطقه‌ای معرفی کرده اند و با هم‌پیمانی با کشورهای محور سازش، نفوذ زیادی را در غرب آسیا رقم زده و ائتلاف‌های نظامی ـ امنیتی مختلفی را فراهم کرده و ناامنی را به غرب آسیا تحمیل کرده‌اند.
کد خبر: ۱۴۴۲۶۲۸
 
آمریکا با ایجاد پایگاه در برخی کشورهای منطقه به دنبال آن است تا از حکومت‌های خودکامه و مستبد که به نوعی پشتیبان سیاست‌های آمریکا هستند، حمایت مستقیم کند اما آنچه بیش از هر مولفه دیگری خودنمایی می‌کند این است که مجموعه اقدامات آمریکا در منطقه غرب آسیا به ضرر ملت‌های منطقه بوده است به همین دلیل آنها در رویکرد جدید خود خواستار پایان نفوذ آمریکا و اخراج این دولت سلطه‌گر از منطقه هستند تا عاقبتی نظیر افغانستان و عراق نصیب آنها نشده و خودشان به صورت مستقل عهده‌دار اداره کشور و حکومت‌شان باشند.
ذات آمریکایی‌ها بر دخالت استوار است چون آنها از این طریق می‌تواند به حضور نظامی و سیاسی خود تداوم داده و به‌این ترتیب از افول هژمونی خود در دنیا جلوگیری کنند اما این سقوط از مدت‌ها قبل و پس از شهادت سردار شهید قاسم سلیمانی به صورت رسمی آغاز شد و جمهوری اسلامی ایران به عنوان اولین قدرت منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای توانست به یک پایگاه آمریکایی حمله کرده و به آنها تفهیم کند که دوران بزن درو تمام شده است حالا این دست حملات به پایگاه‌های آمریکا در نقاط مختلف تبدیل یه یک رویه شده است و رزمندگان محور مقاومت در اقدامی تلافی جویانه برای چندمین بار به پایگاه‌های آمریکایی‌ها در منطقه حمله کرده‌اند تا رخنه‌ناپذیری دژ دفاعی آمریکا را به سخره بگیرند و این پیام را به سران کاخ سفید اعلام کنند که منطقه غرب آسیا محل امنی برای نیروهای نظامی آنها نیست و باید زودتر آنجا را ترک کنند وگرنه مجبور به کوچ از منطقه می‌شوند در حالی که در این حالت جمعی از افراد و بخشی از تسلیحات خود را از دست خواهند داد. 
آخرین دور این حملات روز گذشته توسط مقاومت عراق انجام شده است و آنها با صدور بیانیه ای ضمن عهده دار شدن مسئولیت این حمله پهپادی به پایگاه آمریکا در اربیل، گفته‌اند: این رویکرد به منظور مقابله با نیروهای اشغالگر آمریکایی در عراق و منطقه و در پاسخ به کشتار رژیم‌صهیونیستی در حق شهروندان غزه، مجاهدان مقاومت اسلامی عراق صورت گرفته است. مقاومت در پایان تاکید کرده است که به درهم کوبیدن پایگاه دشمنان ادامه خواهد داد. شرایط موجود حکایت از بیداری ملت‌های منطقه و افکار عمومی جهان از جنایت‌های آمریکا و دست‌نشانده آن رژیم جعلی اسرائیل دارد و بعید نیست که این عملیات‌های دامنه‌دار زمینه خروج آمریکا از منطقه را فراهم خواهد کرد کمااین‌که ژوئن۲۰۲۱(خرداد ۱۴۰۰) همزمان با فرآیند خروج آمریکا از افغانستان، وال‌استریت ژورنال دلیل این اقدام را حملات موشکی-پهپادی عنوان کرد و مک‌کنزی، فرمانده نیرو‌های تروریست آمریکایی در مصاحبه با شبکه خبری بلومبرگ گفته بود انتظار دارد بخش نظامی جمهوری اسلامی ایران تجدید قوا کرده و تمرکزش را روی اخراج نیرو‌های آمریکایی از منطقه متمرکز کند. او گفته، من درس پاییز گذشته (بمباران موشکی سپاه پاسداران به عین‌الاسد)را خوب به خاطر دارم. در آن دوره ما برای مدتی سکوت نسبی اختیار کرده بودیم و آنها ناگهان به آرامکو حمله کردند. با حمله سنگین جریان مقاومت به عین الاسد، این پایگاه نظامی به پاشنه‌آشیل آمریکا در خاورمیانه تبدیل شده و به‌رغم تلاش شدید پنتاگون برای افشانشدن میزان خسارات جانی ومادی به عین الاسد، شواهد و قرائن نشان می‌دهد هزینه‌های این حملات برای آمریکایی‌ها سنگین وحتی غیرقابل جبران است چرا که بیش از هر چیزی، ابعاد ابرقدرتی آمریکا را نشانه گرفته است. البته آمریکا نیز در پی سومین حمله گروه مقاومت به عین الاسد به تلافی، سه مقر شبه نظامیان مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران را مورد هدف قرار داد و وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بیانیه‌ای اعلام کرد نیروهای ما به دستور رئیس جمهور بایدن به سه تأسیسات در عراق حمله کردند. لوید آستین وزیر دفاع آمریکا در این بیانیه گفته که حملات صورت گرفته علیه گروه‌های عراقی، پاسخ مستقیم به سلسله حملات روز افزون علیه آمریکایی‌ها بوده است. 
وی با ادعای این که به دنبال تشدید جنگ در منطقه [خاورمیانه] نیستیم، افزود: هرگز در اتخاذ اقدامات اضافی برای دفاع از منافع آمریکا تردید نخواهیم کرد.
   
چرا عین الاسد زیر ضربه است؟
عین الاسد، مهم‌ترین پایگاه نظامی آمریکا در عراق است که پشتیبانی از عملیات تروریستی واشنگتن در سوریه، عراق، ایران و...خاورمیانه را در عرصه زمینی به‌عهده دارد.حمایت آشکار کاخ سفید از رژیم صهیونیستی به گونه‌ای است که صهیونیست‌ها بدون برخورداری از حمایت‌های تسلیحاتی، سیاسی و... آمریکا، توان پیشبرد عملیات متجاوزانه علیه حماس را ندارد. همزمان، آمریکا در رأس ائتلافی قرار گرفته که با هدف قطع حمایت انصارا... یمن از حماس، شکل گرفته است.بنابراین طبیعی است که هزینه مداخله آمریکا در اراضی اشغالی باید افزایش یابد و درعین حال، زمینه اخراج نیروهای تروریستی از سرزمین عتبات عالیات فراهم شود. به هرحال، مسلمانان بنا بر قاعده قرآنی «نفی سبیل، نباید زیر سلطه اجانب باشند، به‌ویژه شیعیان که هیهات من الذله را در مکتب سید الشهدا امام حسین(ع) آموخته‌اند.
 
 ضربه به عین الاسد کافی است؟
ضربه به عین الاسد لازم است ولی کافی نیست و باید اقدامات مکملی برای اعتراض به حضور نظامیان آمریکایی در منطقه در دستور کار قرار گیرد. دعوت از ملت عراق که مخالف دخالت‌های آمریکا در کشورشان هستند و هزینه‌های مادی و معنوی بی‌شماری را در این خصوص صرف کرده اند باید در این مسیر همراه شده و یکصدا خواهان خروج آمریکا از منطقه شوند. نمایش چهره کریه جنگ و افشاگری درخصوص جنایت‌های آمریکا در منطقه غرب آسیا می‌تواند منجر به همنوایی افکار عمومی با این اقدام صلح طلبانه باشد و به‌این ترتیب مردم آمریکا، دولت خود را مجبور به خروج از این منطقه کنند تا ملت‌ها روی آرامش را ببینند. نظیر این اقدام در جنگ ویتنام رخ داد و مردم با گزارش‌های رسانه متوجه اقدامات جنگ افروزانه آمریکا شدند و در این خصوص واکنش نشان دادند.
   
فواید جانبی ضربه به عین الاسد
ضربه به عین‌الاسد ضمن این که به‌تدریج، زمینه خروج نیروهای آمریکایی از عراق را فراهم می‌کند به الگویی برای خروج این نیروها از دیگر کشورهای منطقه تبدیل خواهد شد.در چنین شرایطی، جمهوری اسلامی ایران می‌تواند کشورهای منطقه را به سمت ایجاد یک پیمان دفاعی منطقه‌ای ترغیب و به‌تدریج، جایگاه خود را به‌عنوان مهره‌ای تعیین کننده در این پیمان تثبیت کند و در عمل نشان دهد که ام‌القرای جهان اسلام است و می‌تواند کشورهای همسایه را حول محورهای مشترک با هم متحد و توطئه آمریکا و اسرائیل به منظور تفرقه افکنی بین امت اسلام و کشورهای منطقه را خنثی کند.

 ادعای ترامپ درباره حمله موشکی سپاه پاسداران
ترامپ اخیرا در سخنانی مدعی شده حمله ایران به پایگاه عین‌الاسد آمریکا در عراق ( دی۹۸) از قبل از سوی مقامات ایران با او برنامه‌ریزی شده و قرار بوده موشک‌ها به اهداف موثری نخورد و ما هم واکنشی نشان ندهیم.  او مدعی شده پیش از حمله از مقامات ایران با او تماس گرفتند و گفتند موشک‌های دقیقی به اهدافی غیرموثر می‌زنیم تا انتقام گرفته باشیم و شما هم پاسخی ندهید. بنا به ادعای ترامپ آنها ۱۸موشک شلیک کردند که پنج موشک در هوا منفجر شده و بقیه نیز در اطراف پایگاه عین الاسد فرود آمد که هیچ تلفات و خساراتی نداشت.
   
واشنگتن پست، دروغ ترامپ را برملا کرد
روزنامه واشنگتن پست آمریکا در واکنش نوشت: «بنا به گفته عادل عبدالمهدی، نخست وزیر وقت عراق، او پس از نیمه‌شب (حمله) هشداری از ایران دریافت کرده که واکنش ایران به ترور سردارسلیمانی در شرف آغاز است. سخنگوی وی در آن زمان گفت، به او گفته شده بود ایران فقط مکان‌هایی را هدف قرار می‌دهد که نیروهای آمریکایی در آن حضور دارند اما در این پیام مکان‌ها مشخص نشده بود». طبق این گزارش، «در‌همین حال، اطلاعات نظامی آمریکا نظاره‌گر ایران بود که موشک‌هایش را با سوخت مایع پر می‌کرد و فرض بر این شد که هدف به احتمال زیاد یک‌پایگاه نظامی آمریکا در عراق خواهد بود».  گزارش چنین ادامه می‌یابد: ژنرال کنت مک‌کنزی، فرمانده وقت سنتکام، منتظر ماند تا از طریق آخرین عکس‌های ماهواره‌ای مطمئن شود که ایران موشک‌های خود را روی هدف قفل کرده است، قبل از این‌که به‌حدود نیمی از ۲۰۰۰سرباز آمریکایی دستور تخلیه پایگاه عین الاسد را بدهد. واشنگتن پست خاطرنشان می‌کند: در واقع ایران یک هشدار مبهم بدون معرفی هدف حمله به نخست وزیر عراق داده بود و بیشتر موشک‌ها هم به داخل پایگاه اصابت کردند. هیچ‌کس کشته نشد  اما این بیشتر نتیجه یک تخلیه خوب برنامه‌ریزی شده بود تا برنامه‌ریزی ایران برای نبود تلفات.

عین الاسد را بیشتر بشناسیم
پایگاه نظامی عین‌الاسد درواقع یک فرودگاه برای نیرو‌های نظامی است و به‌واسطه این‌که مسیر اصلی دسترسی نیرو‌های نظامی آمریکا از خارج عراق به داخل عراق و ارتباط با ۱۳پایگاه نظامی آمریکا در عراق است بسیار حائز اهمیت است.این پایگاه یک باند فرود آسفالت دارد و طول باند آن ۴۰۰۰متر است که در ارتفاع ۱۸۸متری از سطح دریا واقع شده‌ است. این پایگاه درمنطقه هیت در استان عمدتا اهل سنت الانبار، حدود۱۰۰مایل(۱۶۰کیلومتری) غرب بغداد و پنج مایل (هشت‌کیلومتری) غرب روستای خان بغدادی قرار دارد.پایگاه عین‌الاسد در اصل قادسیه نام داشت که در پایان ۱۹۹۰ ساخته شد و از سال ۲۰۰۳ در اشغال آمریکایی‌ها قرار گرفت. این پایگاه بزرگ‌ترین پایگاه آمریکا در عراق و مهم‌ترین پایگاه ارتش آمریکا برای ترابری و تأمین سوخت است که با دلاورمردی رزمندگان جبهه مقاومت به گورستان نیروهای نظامی آمریکا تبدیل شده و زمینه اخراج آمریکا از منطقه را فراهم می‌کند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها