محمد وحیدی در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که عصر جمعه ۲۹ دی ماه برگزار شد، با اشاره به رنج نامه فرودگاه بجنورد و لزوم توسعه پروازها اظهار کرد: قبل از دوران کرونا، این فرودگاه تا ۱۴ پرواز در هفته نیز داشت اما متاسفانه اینک به سه روز در هفته رسیده که حل مشکلات آن، مطالبه مردم است. البته بخشی از این مشکل نیز ناشی از وجود ایرادات فنی و نبود توان در خراسانشمالی برای جذب ایرلاینها هم هست که البته بنده معتقدم شاید اگر مدیر فرودگاه بومی و قوی عهده دار مسئولیت میشد، شاید وضعیت بهتری در استان وجود داشت.
وی با بیان اینکه فرودگاه بجنورد نباید تعطیل شود، تاکید کرد: فرودگاه بجنورد نیاز به جابجایی ندارد و میتواند بخشی از نیازهای استان را مرتفع کند اما برای رفع خلاءهای آن، باید یک فرودگاه دیگر در حوزه انتخابیه بجنورد شامل راز و جرگلان، گرمه، جاجرم، مانه و سملقان ساخته شود تا نیازهای این بخش و استان مرتفع شود.
به گفته رئیس مجمع نمایندگان استان، فرودگاه بجنورد مشکلی در تردد هواپیماهای کوچک ندارد اما علاوه بر دستگاههای کمک ناوبری فعلی، نیازمند یک دستگاه دیگر نیز هست تا پروازهای بزرگتر بتواند در شرایط مختلف در این فرودگاه تردد داشته باشند.
وی در پاسخ به چرایی کم بودن سفر وزرا به خراسانشمالی افزود: نبود برنامه پروازی در هفته مانع سفر مدیران ملی و سرمایهگذاران شده است که باید این مهم چاره سازی شود؛ ضمن اینکه سفر وزار به استان نباید نوعی دید و بازدید باشد بلکه باید مصوبات و اقدامات سفرهای گذشته پیگیری شود و به اجرا برسد.
وحیدی بر توسعه شهرکهای صنعتی در استان تاکید کرد، گفت: اینک باید خوشههای صنعتی و شهرکهای صنعتی در استان ایجاد شود که توسعه این مهم میتواند باعث جذب سرمایهگذاری داخلی و حتی خارجی شود.
گسترش شهرکهای صنعتی در جاجرم، مانه و سملقان
وی با بیان اینکه با ارائه تسهیلات به ویژه تسهیلات تبصره ۱۸ میتوان شهرکهای صنعتی را گسترش داد، افزود: اینک باید در شهرستانهای مانه و سملقان فضاهای صنعتی ایجاد کرد که ظرفیت و توسعه این مهم نیز وجود دارد.
این نماینده مجلس، با تاکید بر اینکه ایجاد شهرکهای صنعتی در سنخواست و شوقان نیز در دست مطالعه است تا بتوانیم برای این خطه سرمایهگذار جذب کنیم، گفت: توجه به زیرساختهای استان از مهمترین مطالبه مردم است که نیاز به سرمایهگذاری دارد.
زیر پای مدیر شایسته و کاربلد را خالی نکنیم
وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر اعلام نظر نسبت به عملکرد مدیران، اظهارکرد: برخی گلایهها نسبت به مدیران استانی وجود دارد و ما از جایگاه نظارت بر عملکرد آنها، فعالیتهایشان را رصد میکنیم. ضمن اینکه مدیران شایستهای نیز در استان حضور دارند که باید جلوی تخریب آنها توسط برخی منفعت طلبان گرفته شود و زیر پای مدیر شایسته و کاربلد را خالی نکنیم تا بتوانند وظایفشان را انجام دهند.
وحیدی با اشاره به انتخابات و بیانات رهبر معظم انقلاب در خصوص این مهم، افزود: باید تلاش کنیم تا فرصت رقابت و حضور حداکثری همگان در انتخابات فراهم شود و تصمیمات جدی برای توسعه خراسانشمالی گرفته شود.
وی در خصوص مشکلات تیم اترک نیز یادآور شد: وجود تیمهای ورزشی در هر استان اولویت مهمی است اما نباید موضوع اسپانسری بر دوش دستگاهها بیفتد. تیمهای دولتی امکان حمایت دارند اما نمیشود تیمهای خصوصی توسط دولت حمایت مالی شود. بلکه باید صنایع براساس نظر و عقیده خود به اسپانسری بپردازند و این در حالیست که در خراسانشمالی شرکتهای خصوصی تمایل به این مهم ندارند.
حمایت از شرکتهای دانش بنیان
وحیدی با اشاره به اینکه توسعه شرکتهای دانش بنیان در پیشرفت استان نقش بسیار زیادی دارد، خاطرنشان کرد: شرکتهای دانش بنیان، رقابتی بین نخبگان بوده که امروزه با گردش مالی ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی ظرفیت قوی صادرات در داخل و خارج ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه اگر توان شرکتهای دانش بنیان در استان را تقویت کنیم، میتوانیم توسعه استان را از بخش انحصاری کشاورزی به صنایع پایین دست کشاورزی و همچنین صنعت و صنایع پایین دست گسترش دهیم، افزود: توجه به شرکتهای دانش بنیان و نخبگان میتواند باعث کاهش مهاجرت شود که در سالهای اخیر در این خصوص اقدامات خوبی نیز انجام شده اما نیاز به توسعه بیشتری دارد.
نقش تقسیمات کشوری در توسعه مناطق
نماینده مردم بجنورد، مانه، سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نگاه به تقسیمات کشوری در دولت سیزدهم بسیار مهم و مثبت است، افزود: تقسیمات کشوری در ایران بر رویکرد توسعهای و پیشرفت مقدم بوده و این مهم درست و یا غلط، مبنای توسعه است.
وی با اشاره به برخی از آسیبها که از عدم تخصیص و تقسیمات کشوری بوده، گفت: بخش حصار گرمخان و مرکزی بجنورد قابلیت جداسازی دارد که میتواند برای توسعه این حوزه تاثیرگذار باشد. / خراسان شمالی ـ خبرنگار جام جم ـ اسدالله ابراهیمی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت