جام جم آنلاین اصفهان؛ سرهنگ سید مصطفی مرتضوی در تشریح این خبر گفت: متأسفانه مستمراً شاهد حضور مالباختگانی در محل پلیس فتا هستیم که درنتیجه دریافت لینک جعلی با عناوین سهام عدالت و ابلاغیه قضایی در دام سودجویان گرفتار میشوند.
وی افزود: اطلاعرسانی در سطح ملی و استانی در این خصوص بهصورت گسترده از طریق رسانههای رسمی و غیررسمی دائماً تکرار میشود، اما متأسفانه برخی از شهروندان فریب تبلیغات دروغین و اغواکننده را میخورند و بهراحتی اطلاعات حساب بانکی خود را در درگاههای جعلی طراحیشده وارد میکنند که نهایتاً منجر به سرقت از حساب آنها میشود.
سرهنگ مرتضوی گفت: شهروندان عزیز باید همواره به یاد داشته باشند که نهادهای حاکمیتی اخبار و اطلاعرسانی پیامکی خود را با سرشماره های تعریفشدهای انجام میدهند و با شماره شخصی اطلاعرسانی نمیکنند و جهت مشاهده یک خبر یا ابلاغیه وجهی هرچند مبلغی اندک، از شهروندان دریافت نمیکنند.
این مقام مسئول تصریح کرد: این لینکها میتواند منجر به آلودهسازی گوشی تلفن همراه فریبخوردگان، سوءاستفاده از اطلاعات شخصی یا برداشت غیرمجاز از حساب آنان شود که در همین راستا شهروندان باید در برابر چنین پیامهایی هوشمندانه رفتار کنند.
این مقام انتظامی یادآور شد: نشانگاههای رسمی، پایگاههای اطلاعرسانی و روابط عمومی ادارات و سازمانها مرجع خوبی برای دریافت اخبار هر سازمان یا ارگان میباشد و شهروندان عزیز به لینکها و اخبار تبلیغی فریبنده در شبکههای اجتماعی اعتماد نکنند.
رئیس پلیس فتا اصفهان خاطر نشان کرد: مرکز فوریتهای سایبری پلیس فتا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ بهصورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان است و چنانچه هموطنان در دام مجرمان سایبری گرفتار شدند میتوانند با این شماره تماس گرفته و از راهنمایی و مشاوره کارشناسان پلیس فتا بهرهمند شوند.
/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت