به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، شهرام محسنی اظهار داشت: پرونده یک دبستان غیرانتفاعی در تهران که از ۱۵۳ نفر از اولیای دانش آموزان ۳۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال وجه اضافه برای ثبت نام دریافت کرده بود در شعبه هفتم مهم و ملی سازمان تعزیرات حکومتی رسیدگی شد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، میزان اضافه دریافتی این مدرسه به ازای هر نفر را ۲۰۰ میلیون ریال اعلام کرد و افزود: مدیر این مدرسه در دفاع از خود، اصرار داشت که اولیا از پرداخت شهریه مکمل رضایت داشتهاند اما هیچ مدرکی برای اثبات این ادعای خود به شعبه رسیدگی کننده ارائه نکرد.
محسنی با اشاره به قاطعیت تعزیرات حکومتی در برخورد با سودجویانی که نگاه اقتصادی به تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم دارند، گفت: شعبه با احراز تخلف گرانفروشی، متهم را به استناد قانون تعزیرات حکومتی و مصوبه شورای عالی اقتصادی سران قوا به پرداخت ۷۶۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.
به گفته مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، شعبه همچنین با توجه به ضرورت مصون ماندن روند آموزشی دانش آموزان، حکم به پرداخت اضافه دریافتی ۳۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریالی به اولیای دانش آموزان صادر و متهم را به ارائه مدارک و اسناد پرداخت این مبالغ به شعبه ملزم کرد.
محسنی افزود: اولیا به دلیل نگرانیهایی که از ایجاد اشکال در تحصیل فرزندشان دارند، عموماً در قبال این گرانفروشیها سکوت میکنند اما با دستور رییس سازمان تعزیرات حکومتی از این پس، این سازمان تنها با دریافت گزارش مردمی و بدون نام شاکی به تخلفات شهریه مدارس رسیدگی میکند بنابراین اولیا بدون دغدغه می توانند گزارش خود را به شعبه ملی تعزیرات حکومتی منعکس کنند.
به گفته محسنی، پس از همراهی نکردن آموزش و پرورش در ارائه گزارش مدارس متخلف، گشت تعزیرات حکومتی با همراهی بازرسان صمت، سازمان حمایت و نماینده مدارس غیرانتفاعی در یک مدرسه، این تخلف را کشف و با توجه به اهمیت موضوع در شعبه مهم و ملی رسیدگی کرد.
مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی اظهار داشت: دیگر پروندههای تخلف مدارس نیز روی میز قاضی شعبه مهم و ملی سازمان تعزیرات حکومتی در حال رسیدگی است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
علی میرزابیگی، در گفت و گو با «روزنامه جامجم»:
«جامجم» روشهای مواجهه با کودکان در فضای مجازی و ضرورت سواد رسانهای بزرگترها را بررسی کرده است
درگفتوگو با دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت کشور بررسی شد
نادر قدیانی معتقد است به جای حمایت مستقیم از ناشر مخاطب یا نویسنده، باید از ترویج کتابخوانی در مدارس حمایت کرد