به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، سید مهدی هاشمی در مراسم تجلیل از خبرنگاران با بیان اینکه توزیع منابع در حوزه درمان بر اساس جمعیت اختصاص داده می شود، اظهار داشت: توزیع دارو در استان یزد از سوی وزارتخانه بر اساس یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر جمعیت استان تخصیص می یابد در صورتی که بالغ بر ۲ میلیون نفر در استان نیاز به دارو دارند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه جابجایی سهمیه دارو و منابع در حوزه درمان کار سادهای نیست، افزود: پیگیری و تلاش های زیادی برای افزایش سهمیه دارو در این استان از سوی وزارت بهداشت و شورای تامین استان صورت گرفته و در این زمینه اسناد و مدارک به وزارت ارسال شده که سهمیه بیشتری به استان افزایش یابد اما شرط افزایش آن، این است که از سهمیه استانهای مجاور کم شود و به همین دلیل دچار مشکل شده و تاکنون محقق نشده است.
هاشمی علت بالا بودن مصرف دارو در این استان را بیمارپذیر بودن یزد اعلام کرد و گفت: یزد به دلیل حاذق بودن پزشکان و فراهم بودن زیرساخت های درمان، پذیرای بیماران از مناطق مرکزی و جنوب شرقی کشور است.
وی متناسب نبودن عرضه و تقاضا را موجب ایجاد مشکلاتی در حوزه درمان و دارو دانست و گفت: همچنین از آنجا که بیماران از استانهای دیگر برای درمان به یزد می آیند. شهروندان یزدی در مراکز درمانی دولتی ارزان قیمت برای گرفتن نوبت با مشکلات روبرو می شوند که در این زمینه برای ارائه خدمات مطلوب، سیستم نوبتی به صورت حضوری و تلفنی و اینترنتی انجام می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد