به گزارش جام جم آنلاین بوشهر و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: سرهنگ مهدی قاسمی، رئیس پلیس فتا بوشهر در تشریح این خبر اظهار داشت: یکی از اقدامات مجرمانه برخی افراد کلاهبردار طراحی اپلیکیشنهای جعلی قرآن و ادعیه است که تعدادی از آنها آلوده به بدافزار بوده و به محض دانلود، با هدف سرقت اطلاعات تلفن همراه در سیستم قربانی بارگزاری میشود.
اين مقام انتظامی عنوان داشت: برخی از نرم افزارها در هنگام نصب از کاربر درخواست میکنند تا برخی از مجوزها (از قبیل دسترسی به دفترچه تلفن، پیامکها، تماسهای تلفنی و…) را به نرمافزار بدهد که با کمی دقت میتوان متوجه شد که این مجوزها هیچ ارتباطی به نوع فعالیت نرمافزار ندارند، بنابراین از نصب این گونه نرمافزارها خودداری کنید.
وی افزود: شگرد دیگر برخی از مجرمان سایبری به گونهای است که به بهانه فروش یا معرفی لینک دانلود اپلیکیشن و دریافت مبالغ معمولاً ناچیز کاربران را به درگاههای جعلی پرداخت هدایت و اطلاعات کارت بانکی آنها را سرقت و موجودی حساب آنها را برداشت میکنند.
سرهنگ قاسمی گفت: بهترین راه برای گرفتار نشدن در دام مجرمان سایبری دانلود یا خرید اپلیکیشنهای قرآن و ادعیه از سایتهای شناخته شده و مارکتهای نرمافزاری معتبر و عدم ورود به لینکهای ناشناس است.
رئیس پلیس فتا بوشهر خاطرنشان کرد: پلیس فتا بهصورت مداوم در حال پایش و بررسی فضا مجازی بوده و در صورت مشاهده هرگونه مورد مجرمانه، با اقدامات پیشدستانه به دنبال برخورد و مقابله با مجرمان سایبری میباشد، لذا کاربران میتوانند مشکلات و شکایات خود را در خصوص اینگونه کلاهبرداری ها از طریق مراجع قضایی مطرح نموده تا توسط پلیس فتا موضوع رسیدگی شود و یا با استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری، لینک ثبت گزارشهای مردمی با ما در میان بگذارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد