هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرعامل منطقه ویژه صنایع انرژی بَر پارسیان هرمزگان از آغاز عملیات اجرایی بیش از ۳۰طرح زیر ساختی با اعتبار یکهزار و۵۰۰میلیارد تومان در این منطقه خبر داد و افزود: بسیاری از این ها به بهرهبرداری رسیده است.
سیدعلی اصغر علامه در نشستی خبری اظهار کرد: احداث اورژانس، آتش نشانی، گمرک، ساختمان اداری، شهرک پردازش برخی از این طرح ها است.
وی در ادامه سخنان خود با بیان این که در حوزه سرمایهگذاری تمامی سرمایهگذاران که زمین در اختیارشان قرار گرفته است و با آنها قرارداد داریم یا کار را شروع کرده اند یا کارهای مقدماتی را آغاز کردهاند اظهار کرد:مدعیام از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون معادل ۱۰ سال قبل در این منطقه اقتصادی کار اجرای شده و از خبرنگاران میخواهم بیایند و صحت و سقم این ادعا را بررسی کنند.مدیرعامل شرکت توسعه صنایع انرژی بر پارسیان جنوب گفت: برق رسانی به بندر پارسیان اکنون درحال انجام است.
مدیرعامل منطقه ویژه صنایع انرژی بَر پارسیان گفت: مدیر کشوری که دارای تورم و مشکلهای اقتصادی است نباید بیخیال باشد و بسیاری از ضربههای که در این منطقه خوردیم به خاطر بی خیالی عدهای از دوستان و مدیریت سابق بوده است.
علامه با مقایسه عملکرد ۲ سال گذشته با سال های قبلتر، گفت: همه طرحهایی که امسال و سال گذشته اجرا شد ابلاغیه سال ۱۳۹۶، ۲۳۹۷، ۱۳۹۸، ۱۳۹۹ بوده که یعنی تامین مالی انجام شده است، اصولا وقتی سازمان ایمیدرو طرحی را در ابتدای سال ابلاغ میکند یعنی تامین مالی انجام شده و باید کار را آغاز کرد.
وی افزود: آن زمان مشاور بودم و به خاطر دارم در نشستها خواهش میکردیم طرح ها را اجرا کنند چون پولها بازگشت میخورد.
وی با بیان این که کارهای بزرگی با حمایت دولت در این ۲ سال انجام شده است، افزود:یکی از قول ها آب شیرین کن بود که عملیات اجرایی آن آغاز شده است، پتروشیمیها هم فعال شدهاند، سه اسکله بندری هم که متوقف مانده بود به بهرهبرداری رسید و چهارمین اسکله در این منطقه هم قبل از عید نوروز آماده بهرهبرداری میشود.
وی بیان کرد: یعنی توانستیم در زمانی کمتر از ۲ سال اسکله ها را آماده کنیم.
وی اضافه کرد: از سال ۸۶ تا ۱۴۰۰ کل فضای ساختمانی ۵۰۰ متر بود اما در این ۲ سال ۱۲ هزار متر ساختمان ساخته شده و درحال ساخت است.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انجاممسولیت های اجتماعی این منطقه گفت:در حوزه مسوولیت های اجتماعی در این ۲ سال کنار مردم بودیم که از روز اول ۲ خواسته داشتهاند که یکی کنترل سیلاب بود که بخشی از طرح به دلیل فوری بودن با گرفتن پیمانکار آغاز شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه صنایع انرژی بر پارسیان جنوب اظهار کرد: برخی موانع وجود دارد که امیدواریم زودتر حل شود تا طرح به سرعت ادامه یابد، این طرح ۱۳ تا ۱۴ سال بر زمین مانده بود و تکمیل آن حدود یکهزار میلیارد تومان هزینه خواهد داشت.
سید علی اصغر علامه مطالبه دوم تعریض راه کوشکنار به دشتی بود که اکنون در مرحله طراحی است و سال آینده آغاز خواهد شد.
وی اعلام کرد:در ارتباط با اجرای مسولیت های اجتماعی در این منطقه مشاور استخدام شده است که برای نخستین بار یک منطقه اقتصادی مشاوری برای بررسی تاثیرهای استقرار خود بر محیط پیرامونی گرفته است و هیچ سند، تحقیقی و گزارشی از نیازهای شهرستان نداشتیم که این مشاور را در حوزه مسوولیت های اجتماعی بکارگرفتهایم و مسوولیت خود را مضاف کردهایم.
مدیرعامل شرکت توسعه صنایع انرژی بر پارسیان جنوب گفت: مشاور کار خود را برای بررسی تاثیرهای ما بر شهرستان پارسیان آغاز کرده است، این یک کار اصولی است که باید همه مراکز صنعتی باید در محل استقرار خود انجام دهند.
علامه اشاره کرد: در بهمن ماه سال گذشته به استاندار هرمزگان قول ایجاد هزار شغل دادیم و برای یکهزار و ۱۰ نفر در سال ۱۴۰۰ شغل ایجاد کردهایم که در سامانه رصد وزارت تعاون هم ثبت شده است.
وی افزود: ۹۰ درصد کسانی که در این منطقه شاغل شدهاند بدون نامه هیچ نمایندهای بوده است، کل خواسته نماینده غرب هرمزگان هم این است که منطقه ویژه و پارسیان متحول شود و در هیچ انتصاب و رفت و دخالت نکرده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن قدردانی از رسانهها، بیان کرد: رسانه های منصف و منتقد، نعمت است و شاید اگر همین نقدها نباشد نتوانیم به خوبی حرکت کنیم.
منطقه ویژه اقتصادی پارسیان به دلیل قرارگیری در ۴۰ کیلومتری عسلویه و ۱۷ کیلومتری فرودگاه عسلویه، نزدیکی به مخزن گازی پارس جنوبی، یکی از مناطق ویژه منحصر بفرد در سطح کشور است که در محل اتصال سه استان هرمزگان، بوشهر و فارس قرار گرفته است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت