به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ مصطفی نوروزی در تشریح این خبر اظهارکرد: در پی وصول پرونده ها و گزارشات متعدد به یکی از واحدهای پلیس فتا پیرامون کلاهبرداری در قالب دعا نویسی، رمالی ، سحر و جادو در شبکه اجتماعی اینستاگرام، موضوع به صورت ویژه در دستور کار تیمی از کارشناسان خبره پلیس فتا قرار گرفت.
این مقام مسئول افزود: متهمان پرونده با شگرد بارگذاری پست ها و مطالبی با مضمون فالگیری، دعانویسی، فروش مهره مار و ... اقدام به فریب شهروندان و کلاهبرداری از آن ها می کردند و به منظور جلب اعتماد کاربران اقدام به تبلیغ صفحات مجرمانه خود در صفحات اینستاگرامی افراد پرمخاطب و سلبریتی های ساکن خارج از کشور می کردند.
وی ادامه داد: با بررسی های تخصصی و اقدامات فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا در نهایت ۲ نفر از عوامل و متهمان اصلی پرونده با هویت معلوم شناسایی و دستگیر شدند و در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد متهمان در مدت حدود ۲ سال بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال با شیوه مذکور از کاربران کلاهبرداری کرده اند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا انتظامی کشور با اشاره به استفاده مجرمان از ظرفیت شبکههای اجتماعی خارجی در راستای جلب اعتماد شهروندان و کلاهبرداری از آنها به عموم مردم توصیه کرد: به هیچ عنوان به تبلیغات فریبنده با مضمون دعا نویسی ، رمالی، سحر و جادو توجه نکنند چرا که تمامی این فعالیت های مجرمانه صرفاً با انگیزه کسب مال نامشروع و کلاهبرداری از هموطنان صورت می پذیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید