به گزارش جام جم آنلاین، این یافتهها نشان میدهد که تزریق چهارمین دوز واکسن کرونا به طور قابل توجهی احتمال ابتلا به عفونت و نوع شدید بیماری را در افراد ۶۰ سال به بالا کاهش میدهد.
در این بررسیها مشخص شد که بین دو هفته تا یک ماه پس از دریافت نوبت چهارم واکسن، احتمال ابتلا به بیماری کووید-۱۹ در این افراد در مقایسه با افرادی که فقط دٌز سوم را حداقل چهار ماه قبل دریافت کرده بودند، ۵۲ درصد کمتر بوده است.
همچنین احتمال بروز علائم بیماری کووید ۱۹ در این افراد ۶۱ درصد، احتمال بستری شدن در بیمارستان ۷۲ درصد، ابتلا به نوع شدید بیماری ۶۴ درصد و همچنین احتمال مرگ ناشی از آن ۷۶ درصد کمتر بوده است.
این اولین مطالعه ای است که اثربخشی تزریق دوز چهارم واکسن را در پیشگیری از بیماری کووید ۱۹ ارزیابی می کند.
در این مطالعه دادههای مربوط به ۱۸۲ هزار و ۱۲۲ داوطلب ۶۰ ساله و بالاتر که دوز چهارم واکسن را دریافت کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفت. همچنین دادههای مربوط به یک گروه دیگر که حداقل چهار ماه قبل تنها دوز سوم را بدون دریافت دوز چهارم تزریق کرده بودند، مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج مطالعات روی تاثیر تزریق دوز چهارم واکسن در افراد ۶۰ ساله و بالاتر به وضوح نشان داد که دوز چهارم واکسن به طور قابل توجهی از فرد در برابر عوارض بیماری کرونا از جمله کاهش چهار برابری خطر مرگ و میر محافظت می کند.
متخصصان اظهار داشتند: نتایج این مطالعه میتواند به هر فردی کمک کند تا در مورد نیاز به واکسن، تصمیمی آگاهانه بگیرد. بر اساس برآورد ما، نتایج این مطالعه جمعیت سالمندان و افراد در معرض خطر عوارض بیماری کووید ۱۹ را ترغیب میکند تا دُز چهارم واکسن را دریافت کنند.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم