به گزارش جام جم آنلاین همدان، غلامرضا صیاد زاده گفت: قبل از راهاندازی این مراکز تمامی کارهای کمیته امداد شامل کمک برای ازدواج، جهیزیه، درمان و سایر خدمات بهصورت اداری انجام میشد، اما با راهاندازی مراکز نیکوکاری بخشی از این خدمات از طریق این مراکز به مردم ارائه میشود.
وی ادامه داد: در حال حاضر ۲۱۹ مرکز نیکوکاری در سه بخش محله محور، تخصصی و صنفی با شعار مردم برای مردم در استان همدان برای خدمترسانی به نیازمندان در حال فعالیت هستند که ۱۵۱ مرکز در سطح شهرهای استان و ۶۸ مرکز نیز در سطح دهستانهای استان در حال فعالیت هستند.
صیاد زاده تصریح کرد: افراد نیازمند و یا کسانی که خانواده نیازمندی را شناسایی کردهاند که مستحق دریافت کمک هستند میتوانند به مراکز نیکوکاری محله مراجعه کنند تا هماهنگیهای لازم برای ثبت اطلاعات افراد نیازمند و بررسی وضعیت آنان برای ارائه خدمات موردنیاز انجام شود.
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان همدان تعداد خیرین مراکز نیکوکاری را ۵ هزار و ۷۰۰ نفر بر شمرد و اعلام داشت: خیران میتوانند کمکهای اهدایی خود را بهصورت نقد و کالا در بخشهای مختلفی ازجمله طرح اکرام ایتام و محسنین، اشتغال، فرهنگی، مسکن، درمان، کمکهزینه ازدواج و جهیزیه، سبد کالا و لوازم ضروری زندگی (معیشت)، نذر و قربانی، پوشاک و البسه و صدقات به مراکز نیکوکاری اهدا کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
حسن هانیزاده در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
گیتی خامنه از دغدغههای محیطزیستیاش میگوید
علی داوودی و پدرش در تحریریه روزنامه «جامجم»:
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد