مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد که آنتی‌بادی‌های واکسن "فایزر ـ بیونتک" بعد از ۶ تا ۷ ماه از زمان تزریق دوز دوم به‌طور کلی از بین می‌روند و کارایی آنها تا ۱۰برابر کاهش پیدا می‌کند!
کد خبر: ۱۳۴۰۴۹۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد آنتی‌بادی‌های واکسن فایزر ـ بیوان‌تک بعد از ۶ تا ۷ ماه به‌طور کلی از بین می‌روند.
 
یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که ۶ ماه بعد از دریافت دوز دوم واکسن فایزر و بیو‌ان‌تک، بسیاری از گیرندگان واکسن، دیگر آنتی‌بادی ناشی از واکسن را ندارند که می‌تواند ایمنی در برابر انواع مختلف و نگران‌کننده ویروس کرونا را بلافاصله خنثی کند.

محققان بعد از دریافت دو دوز و گذشت شش ماه از دوز دوم، نمونه‌های خون ۴۶ فرد سالم را ـ که عمدتاً افراد جوان یا میانسال بودند ـ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند که نتیجه این بود که واکسیناسیون با واکسن فایزر ـ بیوان‌تک سطوح بالایی از آنتی‌ بادی خنثی‌کننده را علیه سویه اصلی ایجاد می‌کند، اما در عرض ۷ ماه تقریباً ۱۰ برابر کاهش پیدا می‌کند! در نیمی از این افراد، آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده که می‌توانند عفونت را در برابر انواع ویروس کرونا مانند بتا و دلتا مسدود کنند، ۶ ماه بعد از دوز دوم قابل تشخیص نبودند!

آنتی‌بادی‌های خنثی‌کننده، تنها دفاع سیستم ایمنی بدن در برابر ویروس نیستند، اما با این حال آن‌ها در محافظت در برابر عفونت SARS-CoV-۲ بسیار مهم هستند؛ یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد که تجویز یک دوز تقویت‌کننده در حدود ۶ تا ۷ ماه بعد از ایمن‌سازی اولیه، به‌احتمال زیاد محافظت در برابر SARS-CoV-۲ و انواع آن را مقداری افزایش می‌دهد.

شرکت فایزر یکی از شرکت‌های داروسازی جهان و مرکز اصلی آن در شهر نیویورک آمریکا است؛ فایزر به‌عنوان یک غول داروسازی جهانی تاکنون شرکت‌های بسیاری را خریداری و در خود ادغام کرده است؛ واکسن کووید‌ ‌۱۹ فایزر ـ بیوان‌ تک (Pfizer–BioNTech COVID-۱۹ vaccine) با کد BNT۱۶۲b۲ که بیشتر به‌عنوان واکسن کووید‌ ‌۱۹ فایزر شناخته می‌شود، یک واکسن mRNA جهت پیشگیری از بیماری کووید‌ ‌۱۹ است؛ این واکسن توسط شرکت آلمانی بیوان‌تک توسعه داده شده است و توسط شرکت آمریکایی فایزر با نام تجاری Comirnaty تولید و توزیع شده است و تا به امروز عوارض جانبی متعددی در افراد واکسینه‌شده با این واکسن در کشور‌های مختلف جهان گزارش شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها