آیا سیگار الکتریکی ابتلا به کرونا را افزایش می دهد؟

تحقیقات جدید نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض بخار سیگار الکتریکی، میزان گیرنده کروناویروس را در ریه موش‌های نر افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۱۳۲۴۶۳۷

به گزارش جام جم آنلاین، تحقیقات همچنین نشان می‌دهد میزان مرگ و میر ناشی از کووید ۱۹ در مردان در مقایسه با زنان بیشتر است.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد قرار گرفتن در معرض بخار سیگار الکتریکی، میزان گیرنده کروناویروس را در ریه موش‌ های نر افزایش می‌دهد، به ویژه هنگامی که نیکوتین در بخار وجود دارد. این شرایط می‌تواند قدرت آلایندگی ویروس را بیشتر کند.

کروناویروس جدید با استفاده از یک پروتئین مانند سنبله در سطح خود مانند یک کلید، به گیرنده تبدیل کننده آنژیوتانسین ۲ (ACE-۲) موجود در پوشش مجاری تنفسی متصل می‌شود و مسیر خود را به سلول‌های ریه باز می‌کند.

محققان موش‌ های ماده یا نر را در یک جعبه متصل به یک سیستم خودکار که مقادیر کنترل شده بخار سیگار الکتریکی را با نیکوتین یا بدون آن، به مدت ۳۰ دقیقه، دو بار در روز و به مدت ۲۱ روز وارد می‌کردند، نگه داشتند.

در مقایسه با موش‌های گروه کنترل که هوای اتاق را تنفس می‌کردند، موش‌هایی که در معرض بخار سیگار الکتریکی قرار داشتند، دارای التهاب در بافت ریه و کاهش عملکرد ریه شأن بودند که خطرات ناشی از سیگار الکتریکی را تأیید می‌کند.

همچنین مشخص شد که وجود نیکوتین در بخار این نوع سیگارها باعث افزایش بیشتر ACE-۲، مخصوصاً در موش‌ های نر می‌شود.

منبع: مهر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها