به گزارش جام جم آنلاین، سید ابراهیم رئیسی در برنامه تلویزیونی با نخبنگان در شبکه چهار سیما درباره رمز قدرتمندی ایران گفت: مولفههای قدرت برای هر جامعهای مختلف است و مولفههای قدرت برای جامعه ما ایمان مردم، اعتقاد و باور به خدا و قدرتمندی در حوزه اقتصادی و دیگر توانمندیهای کشور است.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در برنامه با نخبگان شبکه چهار سیما ادامه داد: تا وقتی که سفره مردم و نهادههای دامی به واردات بند باشد، برای کشور گرفتاری پیش میآید.
وی افزود: باید مسئله مسکن و اشتغال را برای جوانان مان حل کنیم و هزینههای ازدواج را برای بچههای مان کاهش دهیم.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی اقتصادی است که در برابر تکانههایی مثل کرونا، سیل، حوادث طبیعی و دشمنیهای دشمنان مقاوم باشد، این را باید در عمل محقق کرد.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در برنامه با نخبگان شبکه چهار سیما گفت: دولت الکترونیک که شعارش داده میشد، چند درصد تشکیل شده؟ متاسفانه به علت مقاومت برخی دستگاهها و عدم جدیت دولت عملی نشده است.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه کشوری که تولید دارد، قدرتمند است، گفت: در هر کشوری جایگاه ژئوپلتیک آن مشخص است و در کشور ما نیز جایگاه مشخصی دارد.
سید ابراهیم رئیسی در برنامه تلویزیونی با نخبنگان در شبکه چهار سیما افزود: دسترسی کشور به دریاها، همسایهها و ۱۵ همسایه ایران در منطقه معلوم است و اگر ما از منابع موجود در کشور به درستی بهره ببریم تبدیل به قدرت میشود، اما والله خلاف این موضوع صورت میگیرد.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ما در کشورمان مغزهایی داریم که میتوانیم در فضای مجازی از آنها استفاده نماییم و در زمینه فضای مجازی فعالیت کنیم، در واقع کشور هندوستان در زمینه نرافزاری وفضای مجازی توانسته به درآمدزایی بالایی برسد و اگر برنامه نویسان ما در این فضا فعال نشوند ما در این زمینه قدرتمند نیستیم چرا که فضای مجازی دنیای امروز است و پیر و جوان و مردم شهر و روستا با آن در ارتباط هستند.
رئیسی گفت: کشوری که تولید دارد، قدرتمند است وکشوری که تولید نداشته باشد قدرت ندارد و تا زمانی که سفره مردم را با واردات وابسته بدانیم در زمینه قدرت نمیتوانیم حرفی بزنیم و اگر مدیریت و برنامه ریزی در این رابطه نداشته باشیم قدرتی نداریم.
وی تصریح کرد: در زمینه تولید ما باید یک مدیریتی داشته باشیم چرا که نمیتوانیم یک زمین زراعی را زیر کشت نهادههای روغنی یا محصول دیگری ببریم و برای مازاد آن برنامه نداشته باشیم و در واقع مدیریت در تولید میتواند ما را به قدرت برساند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به وام ازدواج و مسائل مالی برای ازدواج موفق و پایدار و حمایت از تشکیل خانواده افزود: باید از کسانی که سن آنها به سن ازدواج رسیده بپرسیم که چرا ازدواج نمیکنید و زمانی که به دانشگاه فردسی مشهد در زمان تولیت آستان قدس رضوی رفتم از دانشجوها پرسیدم که چرا ازدواج نمیکنید آنها پاسخ دادند که مسکن وکاری وجود ندارد تا بتوانیم ازدواج کنیم.
وی گفت: زمانی که به آستان قدس برگشتم به فکر ساخت مسکن برای جوانان افتادم و در همان زمان کلنگ ۶۰۰ ساخت واحد مسکن را برای جوانان در مشهد به زمین زدیم درواقع ما باید مشکل مسکن و اشتغال را حل کنیم تا جوانان بتوانند ازدواج کنند وبزرگترین موضوع مسکن، تامین زمین است که دولت زمین ساخت مسکن را دارد.
رئیسی با اشاره به اشتغال جوانان درکشور تصریح کرد: ۴۰ درصد واحدهای تولیدی کشور خالی است و ما دو هزار واحد تولیدی را توسط قوه قضائیه آزاد و به چرخه تولید بازگرداندیم و صدها هزار واحد تولیدی دیگر در کشور وجود دارد که غیرفعال است اگر این واحدها فعال شودمشکل بیکاری جوانان نیز حل میشود.
حجت الاسلام والمسلمین رئیسی نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت:در برنامه اقتصادی ما افزایش درآمد و کاهش هزینههای مردم در نظر است که همه بر افزایش تولید مبتنی است.
حجت الاسلام و المسلمین رئیسی در برنامه با نخبگان شبکه چهار سیما تصریح کرد: اینکه میبینیم نقدینگی در جامعه به شدت افزایش یافته است، اما به دست تولید کننده نمیرسد، موضوع و چالش مهمی است که پیگیری آن جزو برنامههای دولت است.
حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصادی که تکانهها آن را تکان ندهد و البته این را همه میگویند، اما باید در اقدام و عمل آن را نشان دهند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با حضور در برنامه «با نخبگان» شبکه چهار در پاسخ به سوالی در خصوص مقاوم سازی اقتصاد کشور پاسخ داد: در کشور ما یک روز مسئله تحریم هست، یک روز مسئله کروناست، ممکن است مسئله سیل و زلزله و حوادث طبیعی یا دشمنیها باشد؛ باید اقتصاد ما مقاومتی داشته باشد که تکانهها به آن آسیبی نزند.
رئیسی افزود: البته یک سری حرفهایی میگویند و میآیند با یک سری توضیحات غیر قابل قبول از نظر کارشناسان و مردم مشکلات اقتصادی را توجیه میکنند، یا اینها را نسبت میدهند به تحریم در حالی که با مدیریت دقیق میتوان اینها را مدیریت کرد که کار به این مرحله کشیده نشود.
در ادامه دکتر رهبر یکی از مشاوران آقای رئیسی در تکمیل توضیحات آقای رئیسی گفت: مقاوم سازی اقتصاد از طریق ایجاد ثبات و امنیت در تمامی عرصههای اقتصادی کشور میسر است. وقتی ما صحبت از ثبات میکنیم قاعدتاً یکی از وظایف دولت این است که ثبات در سیاستگذاریها داشته باشد تا بر مبنای این ثبات در سیاستگذاریها فعالان اقتصادی بتوانند فعالیتهای خودشان را پایهریزی کنند. اگر ما تولید و اقتصادمان را مقاوم کنیم قاعدتاً در مقابل تکانههای خارجی و داخلی میتوانیم مقاوم باشیم.
فرهاد رهبر افزود: در بازار پول و ارز و سرمایه و بورس اگر بی ثبات باشیم، موجب خواهد شد که در مقابل تکانههای داخلی و خارجی نتوانیم مقاومت کنیم. تکیه بر دانش و شرکتهای دانشبنیان و استفاده از فناوری در مقابل رقیبان خارجی میتواند اقتصاد کشور را مقاوم کند. کشوری هستیم که تشکیل شده از جوانان تحصیلکرده که قاعدتاً میتوانیم در برنامه ریزی اقتصادی از آنها کمک بگیریم.
رئیسی هم در پاسخ به سوال دیگر مجری برنامه که درباره راهکارهای جلوگیری از فرار مالیاتی بود، توضیح داد: استقرار نظام هوشمند در سامانه مالیاتی میتواند به طور کامل به دولت نسبت به وضعیت دریافت مالیات اشراف بدهد. کار پیچیدهای نیست؛ در قوه قضاییه ما در این مدت دو سال ۳۵ سامانه را فعال کردیم.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری افزود: تا آخر ۱۴۰۰ هم ۴۰ سامانه فعال میشود؛ کار به جایی رسیده است که گردش امور در قوه قضاییه که امری محال به نظر میرسید کاملاً قابل دستیابی شده است.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری اضافه کرد: الان دولت الکترونیک که انقدر شعارش داده میشد چند درصد انجام شد؟ سامانههای مختلف چقدر به هم پیوند خوردند؟ متاسفانه نشده است یعنی مقاومت بعضی دستگاهها و عدم قاطعیت دولت باعث شد این کار شکل نگیرد.
دکتر رهبر مشاور اقتصادی آقای رئیسی هم ادامه داد: ۲۰ سال پیش یک شرکت کانادایی آمد یک طراحی جامع مالیاتی انجام داد و بعد هم یک شرکت فرانسوی آمد حدود هزار میلیارد تومان برای این طرح صرف طراحی زیرساختها کرد؛ ولی اگر امروز سوال کنیم که این طرحها عملی شده؟ من میگویم نه، چون هنوز کاغذ بازیها و فرار مالیاتی سر جای خودش است؛ علیرغم اینکه طرح جامع مالیاتی سر جای خودش باقی است.
مشاور اقتصادی آقای رئیسی تاکید کرد: اگر عزمی در دولت به وجود بیاید باید تا آخرین حلقه اداره حکومت که آن فرد کارشناسی است که پشت میز نشسته، باید این را اجرا کند.
رئیسی هم در ادامه افزود: این تصور ایجاد نشود که من، چون در قوه قضاییه هستم ممکن است با قوه قهریه این کار پیش برود؛ اگر اراده وجود داشته باشد یک مدیر باید کار را پیش ببرد. کشور ما اسیر جناح بازی، رفیق بازی و رودربایستی شده است؛ مهمترین موانع کشور ما این مشکل است.
وی تصریح کرد: کشورداری فقط با اجرای عدالت پیش میرود؛ اینکه حضرت علی علیه السلام درباره عدالت فرمودند که در وصف کردن و سخنرانی خیلی میشود راحت صحبت کرد، ولی در اجرا کار سختی است؛ اما اگر کسی مرد میدان اجرای عدالت است یعنی همان اجرای قانون احتیاج دارد به یک اراده جدی؛ ما این را در عرصههای مختلف دیده ایم که اگر یک جا اراده جدی بوده، این کار انجام شده است.
منبع: خبرگزاری صدا و سیما
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد