بیژن بیرنگ، کارگردان سریال پرمخاطب دهه 70 از شرایط ساخت این سریال و دلایل ادامه پیدا نکردن آن می‌گوید

چرا فصل دوم «همسران» ساخته نشد؟

فرزند فردوس کاویانی به برخی شایعه ها پاسخ داد

فردوس کاویانی که به دلیل بیماری پارکینسون در منزل استراحت می‌کند و پیش از شیوع کرونا هم خیلی در محافل هنری حضور نداشت، این روزها در غم از دست دادن برخی دوستان قدیمی‌اش مثل پرویز پورحسینی، ناراحت است.
کد خبر: ۱۲۹۳۲۳۷
فرزند فردوس کاویانی به برخی شایعه ها پاسخ داد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، در این روزهای کرونایی در پی احوالپرسی از بازیگر قدیمی سینما، تئاتر و تلویزیون - فردوس کاویانی - بودیم؛ بازیگری که این اواخر یکی از شاعران کشور، شعری را هم به او تقدیم کرده بود.
از آنجا که چند ماه قبل هم جویای احوال این بازیگر بودیم و متوجه شدیم بنا به توصیه پزشک امکان گفت‌وگو ندارد، بار دیگر با پسر فردوس کاویانی تماس گرفتیم تا سراغی از پدرش بگیریم و همین تماس بهانه‌ای شد تا او ضمن اینکه بگوید، برخلاف برخی خبرها پدرش فراموشی و آلزایمر ندارد و در خانه سالمندان هم نگه‌داری نمی‌شود نکات و گله‌های دیگری را هم بازگو کند.
آرتین کاویانی در گفت‌وگویی گفت: در تعجبم که برخی رسانه‌ها در فضای رسمی و مجازی از پدر من در شرایطی صحبت می‌کنند که در خانه سالمندان است و به آلزایمر دچار شده است. این طور نیست و ایشان در منزل هستند و بیماری‌ اصلی‌شان هم فقط پارکینسون است. اگر فراموشی داشتند که این روزها اینقدر غصه مرحوم پرویز پورحسینی و دیگر دوستان و همکاران‌شان را نمی‌خوردند.
او ادامه داد: پدر من هیچ صفحه‌ای در فضای مجازی ندارد ولی متاسفانه عده‌ای به نام ایشان فعالیت و حتی تبلیغ سیاسی می‌کنند و با وجود اینکه من و دیگر اعضای خانواده به صاحبان صفحه جعلی اعلام کردیم که شکایت خواهیم کرد اکانت ما را مسدود کردند تا امکان رصد آنچه در آنجا اتفاق می‌افتد را نداشته باشیم و نگران این بودیم که از طریق صفحه‌های جعلی به نام فردوس کاویانی تبلیغ یا از مردم اخاذی شود. قابل ذکر است در زمانیکه که پدر بدلیل مشکلات بیماری در بیمارستان بستری بودند قادر به حمایت از هیچ جناح سیاسی نبوده و اگر در فضای مجازی خلاف این امر وجود دارد، توسط اشخاص ثالث فرصت طلب و بصورت جعلی منتشر و رصد میشود.
وی با بیان اینکه «تمام مدارک موجود را جمع آوری خواهیم کرد و در صورت لزوم از طریق مراجع قضایی پیگیری خواهیم نمود» افزود: متاسفانه شنیده‌ام که برای چند هنرمند دیگر هم این اتفاق افتاده است و آگاهی و هوشیاری مردم عزیز مانع از سودجویی این افراد و همچنین نشر شایعات خواهد شد.
کاویانی با اشاره دوباره به شایعه‌هایی که درباره وضعیت پدرش منتشر شده است، گفت: ای کاش رسانه‌ها و دوستداران فردوس کاویانی از وضعیت درمانی و مشکلات تهیه داروی چنین هنرمندانی می‌گفتند و می‌نوشتند. پدر من دارویی را تا به حال مصرف می‌کردند که قیمت هر بسته آن 130 هزار تومان بود و الان به حدود یک میلیون و 800 هزار تومان می‌رسد، البته اگر پیدا شود و این‌ وضع در شرایط اقتصادی امروز برای بسیاری از خانواده‌ها طاقت‌فرساست. هرچند شاید اگر آنچه از پدر من بلوکه شده در اختیارش قرار می‌گرفت شرایط بهتری می‌داشت.
او در این باره توضیح داد: پدر من پیش از انقلاب ، سهامی جزئی را از یک شرکت سرمایه‌گذاری خریداری کرده بودند که آن شرکت تا اواخر سال 1359 یا اوایل سال 1360 همچنان فعالیت می کرد و پاسخگو بود ولی پس از ادغام با چند شرکت و بانک و تاسیس بانک صنعت و معدن به یکباره ناپدید شد. ما تا چند ماه پیش یعنی تقریبا نزدیک به 40 سال، نمی‌دانستیم ادغام صورت گرفته و بانک صنعت معدن و بانک مرکزی باید پاسخگو باشند، در حالی که گویا در سال 1361 اطلاعیه‌ای داده شده بود که هر کس سهام خود را پس بگیرد ولی پدر من به دلیل ضعف در اطلاع رسانی متوجه نشدند. اما این نباید سبب شود که سهام با نام ایشان از رده خارج شود و از حق خود محروم شوند. علاوه بر این زمینی را هم که پدرم قبل از انقلاب خریداری کردند فعلا در چالش دادگاه ها قرار گرفته و تا به حال قادر نبودیم حقوق خویش را بگیریم که به نظر میرسد بدلیل کلیمی بودن فروشنده این اتفاق افتاده و بدلیل مشکلات مالی برای پدر و به نتیجه نرسیدن املاک خریداری شده توسط پدر و نرسیدن به سند، پدر قادر به فروش ملک نشدند تا بتواند آنچه در جوانی جمع آوری کرده برای ایام پیری خویش استفاده کند.
پسر فردوس کاویانی در پایان بیان کرد: با پیش آمدن مشکلات ناشی از بیماری کووید 19 پدر برای هموطنان خویش به شدت نگران شده و برایشان دعای خیر می‌کند و از خداوند متعال پیروزی ایرانیان را در سرتاسر جهان آرزو می‌کند.


newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها