در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ایبنا ، سامند جوانبخت، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد گفت: این شاعر و نویسنده مهابادی دیروز در سن ۸۸ سالگی بر اثر بیماری دار فانی را وداع گفت و با حضور تعدادی از ادیبان و هنرمندان این شهرستان و بستگان نزدیکش در قطعه هنرمندان مهاباد به خاک سپرده شد.
وی بیان کرد: این شاعر، نویسنده و مترجم مهابادی که سالهای زیادی از عمر خود را صرف خدمت به ادبیات کُردی کرد، در سال ۱۳۳۷ با مدرک کارشناسی حقوق به عنوان آموزگار در آموزش و پرورش استخدام شد و در کنار تدریس به نویسندگی و ترجمه نیز مشغول بود.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مهاباد در ادامه سخنان خود با بیان اینکه استاد «هیوا» آثار ادبی متعدد و برجستهای از خود به یادگار گذاشت، افزود: «ههژارنامه»، «باغچه بهشت»، «ئاله کوک»، «چوار چیروک»، «دایه مهمده به گورگی»، «تفسیر ۲ سوره از قرآن به نظم»، «گنجینه هیوا» و «گروکاش» از جمله آثار این شاعر برجسته است.
وی با اشاره به بخش دیگری از فعالیتهای استاد «هیوا» افزود: این شاعر و مترجم مهاباد علاوه بر نویسندگی در زمینه چاپ و نشر هم فعال بود. وی با تاسیس انتشارات «هیوا» مجوز چاپ دهها کتاب به زبان کردی و فارسی را دریافت کرده بود.
این مقام مسئول بیان کرد: مهاباد از لحاظ فرهنگی از گذشتههای دور به دارالعلما و شهر ادبا و شعرا مشهور بوده است؛ این شهر مرکز پرورش نخبگانی چون عبدالرحمن شرفکندی مشهور به «ههژار»، ماموستا «هیمن»، «احمد قاضی» و دهها شاعر، نویسنده و ادیب دیگر بوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
فؤاد ایزدی، کارشناس حوزه روابط بینالملل در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با پژوهشگر حوزه ارتباطات و رسانه عنوان شد