در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، معترضان ژاپنی با تجمع روبروی دفتر شینزو آبه، نخستوزیر ژاپن به برنامه دولت او برای اعزام پرسنل نیروی دفاع از خود دریایی به خاورمیانه اعتراض کردند. اعزام نیروهای دفاعی ژاپن به خارج از این کشور مساله حساس و سیاسی برای ژاپن است.
کارشناسان هم به این تصمیم دولت ژاپن در اعزام نیروی دفاعی دریایی به خاورمیانه برای جمعآوری اطلاعات، به جای حضور و شرکت در فعالیتهای یک ائتلاف نظامی تحت رهبری آمریکا انتقاد دارند.
یکی از کارشناسان در امور خاورمیانه گفت: این اعزام نیروی دریایی به خاورمیانه به این معنا نیست که آنها میتوانند در منطقه به تبادل آتش بپردازند. ایالات متحده را بابت این تنش رو به افزایش باید مقصر دانست.
سخنگوی دولت ژاپن جمعه گفته بود، این کشور برنامه بحثبرانگیز اعزام نیروهای دریایی خود به خاورمیانه را که به بهانه حصول اطمینان از امنیت نفتکش های ژاپنی مطرح شده، تایید کرده است.
ژاپن برای تامین انرژی مورد نیاز خود بسیار وابسته به واردات است و ۹۰ درصد از نفت خام خود را از خاورمیانه تامین میکند.
به موجب این تصمیم، یک ناوشکن مجهز به هلیکوپتر و دو هواپیمای گشت P-۳C برای جمعآوری اطلاعات به این منطقه اعزام خواهد شد.
در صورت بروز هرگونه وضعیت اضطراری، فرمانی ویژه از سوی وزیر دفاع ژاپن صادر خواهد شد که به نیروهای اعزامی اجازه خواهد داد برای حفاظت از کشتیهای ژاپن در شرایط خطر از تسلیحات خود استفاده کنند.
یوشیهیده سوگا، دبیر کابینه ژاپن در کنفرانسی خبری اظهار کرد: صلح و ثبات در خاورمیانه به شدت برای صلح و موفقیت در جامعه بینالملل از جمله ژاپن مهم است. این مساله همچنین برای حصول اطمینان از امنیت دریانوردی کشتیهای ژاپن در خاورمیانه که مهمترین منبع انرژی جهان است، بسیار اهمیت دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر اکبر نصرالهی، استاد ارتباطات و رسانه با اشاره به پدیده تازه این روزها، از وارونگی افکار عمومی میگوید
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد