در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در واقع سوال اصلی آنها این است که آیا هر چه برای کنکور زودتر شروع کنند نتیجه بهتری میگیرند و یا اگر نزدیک به کنکور شروع کنند مطالب بهتر در ذهن آنها می ماند؟
در واقع با در نظر گرفتن موارد زیر میتوان به پاسخ درست تر برای سوال آنها نزدیک شد:
پیش زمینه داوطلب در رشته ای که می خواهد آزمون دهد.
سطح داوطلب در رشته ای که میخواهد آزمون بدهد یکی از دلایل تعیین کننده است. اینکه یک داوطلب تغییر رشته ای بوده و از فضای آن رشته کاملا دور بوده است با داوطلبی که چند سال واحدهای مشابه با این رشته را پاس کرده است میتواند متفاوت باشد هرچند با توجه به قبولی ها میتوان گفت هر دو شانس یکسانی برای قبولی دارند هرچند شاید نیاز به مسیر و روش متفاوتی برای مطالعه داشته باشند.
شرایط داوطلب
هنوز در حال تحصیل بودن، شاغل بودن، متاهل بودن و داشتن فرزند و.... میتواند شرایط های متفاوتی را برای داوطلبان بسازد و منجر به متفاوت بودن اولویت آنها برای کنکور بشود. همین شرایط باعث به وجود آمدن مورد بعدی یعنی زمان در دسترس داوطلب برای مطالعه میشود که می تواند بسیار متفاوت باشد.
منابع کارشناسی ارشد و منابع دکتری
تنوع و حجم زیاد منابع کارشناسی ارشد و دکتری همواره یکی از دغدغههای مهم دانشجویان و داوطلبان کنکور بوده است. به عنوان مثال برای رشته دکتری مدیریت بازرگانی منابع دکتری مدیریت بازرگانی مربوط به یک درس (منابع بازاریابی پیشرفته ویژه داوطلبان کنکور دکتری) به تنهایی شامل:
مدیریت بازاریابی کاتلر و کلر
مدیریت بازاریابی کاتلر
بازاریابی راهبردی دراموند ترجمه دکتر شهریار عزیزی
بازاریابی نوین لوئیس ای بون ترجمه دکتر حسین نوروزی
مدیریت بازاریابی سه استاد
مدیریت بازاریابی؛دکتر شهریار عزیزی
مدیریت استراتژیک برند؛ کوین کلر
اصول برنامه ریزی و مدیریت برند؛ دکتر شهریار عزیزی
مدیریت جامع برند؛ دکتر خداد حسینی
مفاهیم کلیدی در بازاریابی، جیم بلایث، ترجمه دکتر نوروزی
اصول بازاریابی کاتلر
اصول بازاریابی لنکستر و مسینگهام
مدیریت بازاریابی جهانی؛ کیگان
بازاریابی جهانی؛ کوتابه؛ترجمه دکتر نوروزی
بازاریابی و مدیریت بازار؛ الوداری میباشد
و همانطور که مشاهده فرمودین برای یک درس 15 منبع متفاوت وجود دارد که نمی توان در فرصت محدود جمع بندی کرد. از این رو، بر آن شدیم که شیوه های برنامه ریزی و مطالعه را به دانشجویان عزیز ارائه دهیم که یک محتوا را چند بار بخوانیم به جای اینکه چند محتوا را یکبار بخوانیم.
هدف داوطلب
سطح دانشگاه مورد نظر، رشته مورد نظر ، شهر مورد نظر برای قبولی و... میتواند هدف های متفاوتی از شرکت در کنکور بسازد که قطعا هر کدام به روش و میزان مطالعه متفاوتی نیاز خواهند داشت
اما سوال دیگری که داوطلبان کنکور دارند این است که آیا شروع از ترم پاییز دیر نیست و چگونه میتوان خود را به داوطلبانی که از تابستان شروع کرده اند رساند؟
اولا مهمترین نکته ای که باید در نظر گرفت این است که برای مطالعه و قبولی در کنکور هیچوقت دیر نیست!
دلیل بیان این جمله این است که بیشتر از آنکه زمان شروع مطالعه برای شما مهم باشد، این نوع خواندن، سرعت خواندن، استفاده از ابزارهای کاتالیزور و... است که موفقیت و رسیدن به هدف را تعیین میکند.
دوما کسانی که از ترم های پاییز شروع به خواندن می کنند از مزیت های زیر بهره مند میشوند:
1.برخی از داوطلبان تابستان به دلیل طولانی بودن مدت مطالعه تا کنکور دچار دلسرد شدن، افت انگیزه وخستگی از دروس میشوند که این مورد برای داوطلبان پاییز اتفاق نمی افتد!
2.به دلیل نزدیک تر بودن به زمان آزمون، درس ها بهتر در ذهن مانده و نیاز به مرور کمتری دارد.
3.محدودیت یکی از بهمترین محرک هاست!! در پاییز به دلیل زمان محدودتر نسبت به تابستان، سطح انگیزه داوطلبان بالاتر بوده و با سرعت بیشتری به مطالعه میپردازند.
4.آمار موجود از رتبه های برتر ، شرکت کنندگان در آزمون ها و کلاس ها نشان می دهد که پاییز محبوب ترین و پر مخاطب ترین زمان برای شروع مطالعه است و نه آنچنان فاصله تا کنکور زیاد و ملال آور است که داوطلب را بی انگیزه و دلسرد نماید و نه آنقدر کوتاه که نتوان به تسلط در دروس دست پیدا کرد.
در آخر به این نکته توجه کنید که مهمترین چیز زمان شروع نیست بلکه تنها این است که شروع کنید!
با انگیزه و اشتیاق
با در نظر داشتن هدف
با عزم و اراده قوی
و بدون توجه به نتیجه...
فقط شروع کنید...
مرجع معتبر
طبق بررسی های انجام شده در مورد کتاب های منابع کنکور و نظرسنجی از رتبه های برتر کنکور کارشناسی ارشد و آزمون دکتری، می توان نتیجه گرفت که موسسه آموزش عالی آزاد ماهان به عنوان اولین برگزارکننده کلاس های کنکور کارشناسی ارشد و دکتری، سهم مهمی در موفقیت داوطلبان کنکور داشته و بسیاری از رتبه های برتر کنکور از منابع کنکور کارشناسی ارشد و منابع دکتری مدیریت این مولف استفاده کرده اند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم