در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، سردار حسین رحیمی در حاشیه اجرای سومین مرحله از طرح کاشف که پیش از ظهر امروز در مقر مرکزی پلیس آگاهی پایتخت برگزار شد، گفت: همکاران من در مجموعه پلیس آگاهی طی روزهای گذشته سومین مرحله از طرح برخورد با سارقان و مجرمان حرفهای پایتخت را که به عنوان طرح کاشف شناخته میشود به مرحله اجرا درآوردند که در جریان آن ۱۸۸ سارق حرفهای و سابقه دار که برخی از آنها در قالب ۴۵ باند فعالیت میکردند شناسایی و دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه این افراد تا کنون به ۲۴۰۰ فقره سرقت و دیگر اقدامات مجرمانه اعتراف کردهاند، اظهار کرد: تحقیقات از افراد دستگیر شده که جرایمی همچون سرقت، کیف قاپی، سرقت از منزل، سرقت خودرو، جعل، سرقت محموله و ... دستگیر شدند ادامه دارد.
رئیس پلیس تهران بزرگ درباره اینکه چند درصد از افراد دستگیر شده در این طرح سابقه دار هستند گفت: ۱۰۵ نفر یا به عبارتی معادل ۵۶ درصد از دستگیرشدگان در طرح کاشف ۳ سابقه دار هستند.
سردار رحیمی همچنین به اجرای طرح ویژه برخورد با کیف قاپی و موبایل قاپی موسوم به طرح صاعقه خبر داد و گفت: در اجرای این طرح بیش از ۵۰۰ مامور موتورسوار از یگانهایی همچون پلیس آگاهی، پلیس امنیت، پلیس پیشگیری و ... حضور دارند که این افراد اقدام به برخورد با سارقان کیف قاپ و موبایل قاپی که عمدتا با موتورسیکلت دست به چنین اقداماتی زدند میکنند. در مرحله نخست این طرح که طی روزهای گذشته انجام شد ۳۷۱ نفر بازداشت شدند که ۷۱ نفرشان سارق بوده و مابقی مظنون به سرقت هستند که تحقیقات از آنها ادامه دارد.
وی اضافه کرد: از این افراد ۱۲۲ دستگاه تلفن همراه سرقتی، ۷۱ دستگاه موتورسیکلت پلاک مخدوش و دهها قلم انواع اقلام سرقتی کشف شده است.
کاهش ۴۰ درصدی کیف قاپی و موبایل قاپی با طرح صاعقه
به گفته رئیس پلیس پایتخت از زمان اجرای مرحله نخست طرح صاعقه تا کنون روزانه حدود ۳۵ تا ۴۰ درصد از آمار کیف قاپی و موبایل قاپی در پایتخت کاهش یافته است.
وی درباره اینکه آیا پلیس با مالخران نیز برخورد خواهد کرد نیز گفت: طرحهای برخورد با مالخران به شکل توامان اجرا میشود. چرا که در مواردی حتی سارقان مالخر نیز هستند و ما با این افراد برخورد میکنیم.
سردار رحیمی همچنین از ایجاد تحولی جدی در تحویل اموال مسروقه مکشوفه به مردم خبر داد و گفت: در این زمینه حدود ۷۰ تا ۸۰ درصد اموال مسروقه مکشوفه به مالباختگان باز میگردد و مابقی نیز جزو اموالی است که یا از بین رفته یا به هر طریقی در دسترس نیست که در این زمینه دستگاه قضایی دستورات لازم را صادر خواهد کرد.
رئیس پلیس تهران بزرگ در پاسخ به پرسشی در مورد اینکه میزان حمایت دستگاه قضایی از پلیس در برخورد با مجرمان چگونه است گفت: ما امیدواریم که نظارت بیشتری در مورد مجرمان سابقه دار صورت بگیرد.
وی با اشاره به فعالیت قرارگاه مشترک مبارزه با سرقت توسط پلیس پایتخت و دادستانی تهران خاطرنشان کرد: این قرارگاه طی دو ماه گذشته فعال شده و خوشبختانه نتایج خوبی نیز داشته است بطوری که آهنگ افزایش وقوع سرقت در پایتخت از ۹ درصد به ۵ درصد کاهش یافته، به عبارتی میزان کشفیات پلیس ۱۲ درصد افزایش و میزان وقوع سرقت ۴ درصد کاهش یافته است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه