به گزارش جام جم آنلاین، چنین محصولاتی آینده سیستم حمل و نقل و توسعه اتومبیلها را نیز تا حد زیادی دگرگون خواهند کرد اما در این میان خودروهایی نیز وجود دارند که شاید تاکنون نمونه آنها را ندیده باشید، خودروهایی متفاوت و عجیب که بدون شک هنوز زمان زیادی تا تولید انبوه آنها باقی مانده است.
در ادامه میخواهیم 10 مورد از عجیب ترین خودروهای جهان را معرفی کنیم.
1. رولز رویس ویژن 100 (Rolls-Royce Vision 100)
طراحی محصول جدید رولز رویس در نوع خود بینظیر است و شاید هیچ چیز به اندازه چرخهای جعبهای شکل آن نتواند توجه شما را به خود جلب کند.
از آنجایی که ویژن 100 اتومبیلی خودران است، در بخش داخلی تنها دو صندلی راحتی و یک تلویزیون بزرگ دیده میشود.
2. تویوتا یو باکس (Toyota uBox)
خودروی شاسی بلند و تمامالکتریکی جدید تویوتا که میتوان آن را اولین عضو از نسل جدید خودروهای سری ZZ این شرکت در نظر گرفت، توسط جمعی از کارآفرینان جوان این شرکت و با هدف یک دفتر کار همراه، طراحی شده است.
همانطور که مشاهده میکنید با حرکت صندلی خودرو، محلی کوچک بهعنوان دفتر کار ایجاد میشود. بهعلاوه امکان تنظیم پنلهای داخلی و تبدیل آنها به دریچههای هوا نیز وجود دارد.
3. فارادی فیوچر FFZERO1
نمایشگاه CES 2016 بود که کمپانی فارادی فیوچر (Faraday Future) از خودروی الکتریکی FFZERO1 پرده برداشت. ظاهر عجیب و البته متفاوت این خودرو نوید محصولی متفاوت را میداد اما هیچ برنامهای برای تولید انبوه آن در نظر گرفته نشده است.
بخش داخلی خودرو نیز شباهتی به محصولات اقتصادی ندارد و کابین 45 درجه آن، یادآور خودروهای مسابقهای خواهد بود.
4. جیپ اف سی 150 کانسپت (Jeep FC 150 Concept)
جدیدترین محصول شرکت جیپ که درواقع تلفیقی از یک خودروی قدیمی و جدید است، بر پایه خودروی “Wrangler” توسعه پیدا کرده و ظاهر آن همانند محصولات 1960 این شرکت است.
صندلیهایی با روکش وینیل، ظاهری همچون خودروهای مخصوص شکار و قطبنمای آنالوگ میتواند اتومبیل مفهومی جیپ را از دیگر اتومبیلها متمایز کند.
5. رنو ترزور (Renault Trezor)
اما یکی از عجیب ترین خودروهایی که در نمایشگاه خودروی پاریس توسط شرکت فرانسوی رنو معرفی شد، «ترزور» بود که شباهت بسیار زیادی به یک سفینه فضایی دارد.
بهعلاوه، دریچههایی ششضلعی روی کاپوت این خودرو تعبیه شده که با حرکت به سمت بالا و پایین، هوا را در آن به گردش در میآورد.
6. تسلا مدل اس نعشکش!
کمپانی هلندی «Vender der Lans» (که در زمینه تولید نعشکشها و خاکسپاریها فعالیت دارد)، خودروی تسلا مدل اس را در همکاری با شرکتهای رمتزکار و «Busscher BV» و طی 8 ماه، به یک نعشکش تبدیل کرده است!
بخش پشتی این خودرو نیز به صورت دستی تغییر کرده و به یک تابوت تبدیل میشود. رانندگان با یک بار شارژ این خودرو میتوانند مسافتی نزدیک به 351 کیلومتر (218 مایل) را طی کنند.
7. خودروی مفهومی UN Lo Res
اوایل سال 2016 بود که یک کمپانی تولیدکننده کفش به نام «UN»، خودروی مفهومی و الکتریکی
«Lo-Res» را با ظاهری همچون یک سفینه فضایی، معرفی کرد.
این محصول جدید که به عنوان یکی از عجیب ترین خودروهای سال 2016 نیز شناخته میشود، از قطعات مثلثیشکل مشکی تشکیل شده است.
دیسکهای الکتریکی با بلند کردن تمام بخش بالایی خودرو، امکان سوار شدن را فراهم میکنند. فرمان «Lo Res» نیز به صورت ششضلعی طراحی شده است.
8. فولکس واگن BUDD-e
این خودرو درواقع نسخهای مفهومی از مینی بوس الکتریکی شرکت فولکس واگن است که با یک بار شارژ شدن، مسافت قابل توجه 372 مایل (حدود 6000 کیلومتر) را طی میکند. طراحی خاص این خودرو باعث میشود تا محصول جدید آلمانیها چیزی بین اتوبوس و شاسیبلند باشد.
اگر نگاهی به بخش داخلی داشته باشید، احتمالا با ما برای انتخاب «BUDD-e» به عنوان یکی از عجیب ترین خودروهای سال 2016 موافق خواهید بود. صفحه نمایش بزرگ این خودرو علاوه بر پشتیبانی از فرمانهای حرکتی، امکان یکپارچه شدن با تلفن هوشمند شما را نیز دارد.
9. هوندا NeuV
در نمایشگاه CES 2017 بود که شرکت هوندا با رونمایی از خودروی الکتریکی «NeuV»، توجه علاقهمندان به صنعت خودرو را جلب کرد. این خودرو با بهرهگیری از سیستم هوش مصنوعی بسیار پیشرفته، توانایی ارتباط با راننده و درک احساسات آن را دارد.
10. رینسپید Oasis
کمپانی سوییسی رینسپید نیز با حضور خود در نمایشگاه سی ای اس امسال، از خودروی مفهومی «Oasis» پرده برداشت. این محصول را نیز به واسطه طراحی خاص و همینطور قرارگیری گلدان در آن، میتوان به عنوان از عجیب ترین خودروهای سال 2016 معرفی کرد.
بهعلاوه، صفحه نمایشی بزرگ در بخش داخلی خودرو نیز قرار گرفته که از فرمانهای صوتی و جسچرهای مختلف پشتیبانی میکند. همچنین زمانی که اتومبیل در حالت خودران تنظیم شده باشد، میتوانید از فرمان به عنوان یک کیبورد نیز استفاده کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت