
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری، عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله در همایش پدافند غیرعامل و آشنایی با محصولات تراریخته و سبک زندگی در تالار ابن سینای دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، گفت: محصولات اصلاح شده خطری برای انسان و دام ندارد، اما محصولات تراریخته درحالی که با هدف افزایش تولید و بهبود کیفیت تبلیغ می شود، اما نتیجه معکوسی داشته است.
پروفسور علی کرمی با اشاره به این که افزایش تولید، مقاومت در برابر آفات و حذف سموم، بهبود کیفیت و مقاومت نسبت به سموم علف کش از مهمترین این اهداف بیان می شد، افزود: امروز پس از 20 سال از تولید این محصولات، دانشمندان و محققان جهان به این نتیجه رسیده اند که نه تنها این اهداف محقق نشده، بلکه نتیجه عکس داشته و بر بروز مشکلات افزوده است.
وی با اشاره به این که تاکنون محصول تراریخته ای به صورت رسمی در کشور تولید نشده است، گفت: نازایی، ضعف دستگاه ایمنی و بروز برخی بیماری ها از نتایج مصرف محصولات تراریخته است.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله با بیان اینکه 37 کشور جهان کشت تراریخته را ممنوع کرده اند، پیشنهاد داد ایران هم به مدت پنج سال واردات این محصولات را به کشور ممنوع کند تا پس از بررسی همه جانبه علمی، در این خصوص تصمیم خردمندانه ای منطبق با منافع ملی گرفته شود.
کرمی سبک زندگی سالم، نوع تغذیه و محصولات مصرفی را با اهمیت دانست و افزود: با توجه به رشد روزافزون بیماری ها و مرگ و میرهای رایج در کشور، باید گفت که سبک زندگی مردم کشور خدشه دار شده است.
وی افزود: نخستین گام برای اصلاح سبک زندگی، تغذیه سالم است که باید بیش از پیش به آن توجه کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد